unuttum |
07-17-2008 | #1 |
kezban
|
unuttumUnuttum sensiz geçen günlerimin toplamını unuttum senin için kac kere ağladığımı unuttum sana dair ne varsa hadi sevin unuttum seni,sevgini istediğin bu değilmiydi benden unut diye bagırdın kaç kere pervasızca yüzüme sanki bilmiyordun beni sanki bilmiyordun unutamayacağımı ama inadına unut dedin millonlarca kez ve ben şimdi bana kaç kere unut dediğini bile unuttum dogum günün neydi unuttum ilk tanıştıgımız günün tarihinide hatırlamıyorum artık burcun neydi,annenin babanın adı, sonra siz kaç kardeştiniz bak onlarıda unuttum unut dedin ya bana unuttum işte sana dair ne varsa unuturak kurtuluyorum artık ve biliyormusun her gün sana dair ne kadar çok şey unutuyorum hatta o kadarki unuttuklarımın sayısınıda hatırlamıyorum artık unuttum seni unuttum san a dair herşeyi unuttum kendimi unuttum bana dair olan herşeyi unuttum bizi ve unuttum bize dair olan ne varsa unuttum hepsinide bir sana olan sevdamı unutamadım bagısla bak iişte onu yapmadım güçsüzüm eziğim zavallıyım belki gözünde ama bence unutmadan sevmek herşeyi unutmak demektir neden ayrıldık ne zaman ayrıldık ne önemi var unuttum hepsini sana adadım tüm aklımı sevdam benim yaşantım olmuşsa ve ben sevdama dair herşeyi hatırlıyorsam unutmadım demektir hiçbirşeyi unutulmak belki üzer ama gecer
oysa unutmak sonu olmayan,devası buşunmayan bir yaradır ömür boyu kanar gider kezban çınar
07-17-2008 | #2 |
|
Cevap : unuttumbir sana olan sevdamı unutamadım bagısla en önemliside bu zaten=( yüreğien sağlık canımm |
Cevap : unuttum |
11-20-2008 | #4 |
selin789
|
Cevap : unuttumunutmak keske çok kolay olsa ama
11-27-2008 | #5 |
kezban
|
Cevap : unuttumkeşke!ama unutmuyorsak eğer vardır bununda bir sebebibu şekilde düşünmek gerekiyor benceunutamıyorsak unutulamıyoruzdur,unutmadıgımız için unutulmuyoruz ayrıca=) |
|