Annenin İntikamı |
11-22-2008 | #1 |
SanaL_boy
|
Annenin İntikamıAnne fön makinası nerde? -Ne bileyiim kızım nerde bıraktıysan ordadır *Hanım benim kahve n'oldu? -Getiriyorum hayatım =Anneee benim ceketi ütüledin mi?? +Hadi kalk kızım pazara gidiyoruz -Yok anne sen git ben gelmiyom +Sana gelip gelmiyecegini sormadım ki? -Ama pazara gitmeyi düşünürkende bana sormadın ki +Anne para versene -Ne kadar? +20 ytl -Ne yapacaksın? +IııııDondurma alıcam -Allah Allah Fiyatlar o kadar arttı mı? -Kızım ben gidiyorum yemek yaparsın sen tamam mı? +Yok anne ben çıkıyorum -Nereye +İşim var anne -Bari gitmeden önce fasulyeyi getir +Ben kactım En Sonunda Anne Bunlara karsı intikamını alır +Anne tarak nerde yaa -Küvette suyun içinde +Ne işi var orda yhaa *Hanım Benim kahve nerde? -Dayanamadım ben içtim o kadar güzeldiki =Anne benim gömlek n'oldu ütüledin mi? -Yok oğlum ütü çalışmıyo =Fişe takmassan Çalışmaz tabii +Hadi kalk pazara kızım -Yok anne sen git ben gelmiyorum +Aslında sen gidiyosun ben gelmiyorum -Ama anne yaa +Hadi Kalk listeyi al -Bari üstüme bişey ver +(Anne Televizyonun sesini açar) +Anne para versene -Olmaz para yok +babam daha sana bugün 30 ytl vermişti -Evet +Daha ne? -Seninde dediğin gibi bana verdi sana değil +Akşam MAsayı hazırlaYemek olarak pilav Çorba ve et yap -Sen ne yapcan anne? +20 ytl olan dondurmadan alıcam -Anneee yapmaa yaaaaYardım et biraz __________________
11-23-2008 | #2 |
bonsoir
|
Cevap : Annenin İntikamıYaaa işte böyleee 25teşekkürler paylaşımın için:56:58 |
|