sensiz günler |
11-19-2008 | #1 |
|
sensiz günlerSensiz günler kayıp giderken zihnime bıraktığın sorularla kalıyorum Ya dönemyecek ya sevmeyecek ya benim olmayacak olursa Olursa naparım diye Ama anlamazki yüreğim , hiç ol(a)mamışın yokuluğunu daha ne kadar zor olur ki Düşüncelerim bir bir sırlanırken yüreğimde sorular bir bir gelirken üstüme Soruyorum hiç ol(a)mayanım ne zaman benim olcak ! Belki hepsi bir düş belki hepsi bir avauntu ama anlamıyor Söz geçmiyor tam yeter artık bitsin bu ızdırap derken , Yine biryerden hayalın çıkıp karşıma dikeliyor Bu sefer ben soruyorum yüreğime hayatımda hiç ol(a)mayanı Neden bu kadar önemsiyorsun neden ,neden ,neden cevap yok ! Oysaki senli tüm sorulara cevabını bekleyen yüreğim Neden tek soruma yanıtsız kalıyor En kötüsü Senin şuan bir başkasıyla olduğunu bile bile Neden seni hala önemsiyor Neden hala senden vazgeç(e)miyor Çıkıp seni seviyorum desem? Sende severmisin ! Sen benim ömrümsün desem Sen benim yanımda olmayıpta yıllardır ömrümü işgal edenimsin desem Ya gel hayatıma ya hiç olmamış gibi çık dünyamdan desem Ne desem cevabını alırım Ne desem sesime karşılık alırım! Hayatıma sessizce gelip yer edinmemiştin Neden sesizce çıkıp gittin |
Cevap : sensiz günler |
11-19-2008 | #2 |
selin789
|
Cevap : sensiz günlerpaylaşım için saol