![]() |
Astroloji İle Gelen Sağlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Astroloji İle Gelen SağlıkAstroloji ile gelen sağlık ![]() ![]() Astroloji, geçmişte günümüzdeki popülaritesine sahip olmamasına rağmen saygın bir bilim dalıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOÇ Belirleyici kelimesi: Ben Yönetici gezegeni: Mars Vücutta temsil ettiği bölgeler: Baş, beyin, kafatası, çene, burun, göz, kaslar ve alyuvarlar ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Migren, sinüzit, soğuk algınlığı, yüksek tansiyon, burun kanaması, baş bölgesiyle ilgili problemler, kas problemleri, kellik ve anemi ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Yaşamdaki her şeyi mantığınızla çözmeye ve kontrol etmeye çalışmayın ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Baş ağrısı için: Bir tutam melisa, melisanın yarısı kadar papatya, aynı miktarda Hint safranı ve 3-4 tane kakuleyi 500 ml kaynar suda çay gibi demleyin ![]() ![]() BOĞA Belirleyici kelimesi: Tutuyorum Yönetici gezegeni: Venüs Vücutta temsil ettiği bölgeler: Boğaz, burun, kulaklar, bademcik ve çene ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Ses teli problemleri, tiroit, boyun tutulması, boğaz ağrısı, kulak ağrısı, bademcik ağrısı ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Kendiniz olmaya özen gösterin ![]() ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Oğul otu çayı ![]() Turp, mine çiçeği, brokoli ve limon ![]() İKİZLER Belirleyici kelimesi: Düşünüyorum ve hareket ediyorum Yönetici gezegeni: Merkür Vücutta temsil ettiği bölgeler: Omuz, kol, parmaklar, sinir sistemi, işitme hissi, solunum sistemi, akciğerler ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Grip, nezle, astım, alerjiler, bronşit, zatürree, amfizem ve diğer solunum yolu problemleri, omuz tutulması, sinir sistemine bağlı rahatsızlıklar ![]() ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Hayatı ve beklenmeyen olayları kabul edin ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Ebegümecini çay gibi demleyin, limonla tatlandırarak tüketin ![]() Evde yaptığınız yoğurda mevsim meyvelerini doğrayıp yiyin ![]() YENGEÇ Belirleyici kelimesi: Hissediyorum Yönetici gezegeni: Ay Vücutta temsil ettiği bölgeler: Mide, göğüsler, rahim, pankreas ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Sindirim problemleri, göğüs hastalıkları, rahim problemleri, pankreas rahatsızlıkları, vücudun su tutması ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Mide bölgesinde sıkışmış olan enerjiyi serbest bırakmak için büyük bir kendini tanıma çabası gereklidir ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Asitli, alkollü, acı, ekşi gıdalardan uzak durun ![]() Bamya yemeği yiyin ![]() Damla sakızını balla karıştırıp tüketin ![]() ASLAN Belirleyici kelimesi: Yapacağım Yönetici gezegeni: Güneş Vücutta temsil ettiği bölgeler: Kalp ve atardamarlar, omurga, sağ göz ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Kalp krizi, kan pıhtısı, kalpte çarpıntılara neden olan sinirsel gerginlikler, omurgada düzensizlikler, sırt ağrıları, göz problemleri ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Yaşama sevincinin veya kişisel heveslerin azaldığı veya yok olduğu takdirde veya daha önceden bir kalp krizi geçirdiysen kendine dönüp bak ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Altın otu ile güzel avrat otunu çay gibi demleyip için ![]() Üzüm suyu çok yararlıdır ![]() Yoğurdun içine bir çay kaşığı ceviz yağı ilave edip yiyin ![]() BAŞAK Belirleyici kelimesi: Analiz ediyorum Yönetici gezegeni: Merkür Vücutta temsil ettiği bölgeler: Kalın ve ince bağırsak, eller ve tırnaklar ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Bağırsak problemleri, kabız, kolit, ishal, gaz, dizanteri ve yiyecek alerjileri ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Düşünme, yaşa ![]() ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Kuru kayısı, kuru erik ve kuru üzümü yıkayıp akşamdan suya koyun ![]() ![]() ![]() Her gün bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırıp içerseniz bağırsaklarınız çalışır ![]() TERAZİ Belirleyici kelimesi: Dengeliyorum Yönetici gezegeni: Venüs Vücutta temsil ettiği bölgeler: Böbrekler, cilt, rahim ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Böbrek hastalıkları, mesane problemleri, cilt problemleri, şeker ve böbrek taşı ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Sevdiğin kişiyi affet, çünkü affetmek yoluyla içinde tutuşan kinlerden kurtulacaksın ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Şevketi bostanları ayıklayıp yıkayın ![]() ![]() ![]() Muzlu süt de faydalıdır ![]() BALIK Belirleyici kelimesi: İnanıyorum Yönetici gezegeni: Neptün ve Jüpiter Vücutta temsil ettiği bölgeler: Ayaklar, topuklar, bağışıklık sistemi, epifiz bezi ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Ayak sorunları, bağışıklık sisteminde düzensizlikler, lenfatik sistem, uyuşturucu ve alkol kullanma eğilimi, ilaç alerjileri ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Hayat önüne bir engel koyarsa ve pes ettiğini, yeniden mücadeleye dönemeyeceğini hissedersen ümitsizliğe kapılma ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Ekinezyayı çay gibi demleyip için ![]() 1 su bardağı haşlanmış arpayı robottan geçirin ![]() ![]() AKREP Belirleyici kelimesi: Arzu ediyorum Yönetici gezegeni: Mars ve Plüton Vücutta temsil ettiği bölgeler: Burun ve burun kemiği, pubik bölge, kuyruk sokumu, cinsel organlar, prostat ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Böbrek hastalıkları, mesane problemleri, cilt problemleri, şeker ve böbrek taşı ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Hedefin sadece sonuçlar olmasın, denemeye cesaret etme kapasiteni, moralini kolayca bozmamayı ve yeni amaçlar aramaya çalışma enerjisine sahip olmayı da hedefle ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Kereviz tohumu, çam fıstığı, çam sakızını balla karıştırıp tüketin ![]() Anason, rezene, ısırgan otu, çörek otu, biberiye, polen, kekik yağı ve tarçın yağını andız pekmeziyle karıştırıp yiyin ![]() OĞLAK Belirleyici kelimesi: Yapılandırıyorum Yönetici gezegeni: Satürn Vücutta temsil ettiği bölgeler: Saç, cilt, eklemler (özellikle dizler), dişler, iskelet ve kemikler ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Diz problemleri, romatizma, diş problemleri, cilt problemleri Suna Dumankaya’nın önerisi Taze tuzsuz lor üzerine 1 kaşık bal ve 1 çay kaşığı çörek otu serperek tüketin ![]() 1 tutam akasya yaprağı, 1 tutam böğürtlen ve 1 tutam çam kabuğunu sıcak suda 5 dakika bekletip demleyin ve için ![]() KOVA Belirleyici kelimesi: Biliyorum Yönetici gezegeni: Satürn ve Uranüs Vücutta temsil ettiği bölgeler: Bilekler, kan dolaşımı, kanın kirlenmesi ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Kan dolaşımı problemleri, varis, hipertansiyon, bileklerin şişmesi, sinirsel düzensizliklerden ve aşırı duyarlılıktan muzdarip olmaya da meyillidirler ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Hayatında olup bitenleri kabullenmeye çalış ![]() ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi 1 tutam oğul otu, 1 tutam karabaş otunu karıştırıp çay gibi demleyin ve tüketin ![]() Alıçı marmelat yapıp tüketin ![]() Limon, portakal, nar, turunç, greyfurt yiyin ![]() YAY Belirleyici kelimesi: Arıyorum Yönetici gezegeni: Jüpiter Vücutta temsil ettiği bölgeler: Karaciğer, siyatik, kalça ve göğüsler, kasık ![]() Meyilli olduğu sağlık sorunları: Karaciğer problemleri, kolesterol, obezite, kalça ve göğüs problemleri, siyatik ![]() Sorunları çözmede önerilen davranış biçimi: Saldırganlığını kabul et ve anla ![]() ![]() ![]() Suna Dumankaya’nın önerisi Taze tere ve rokayı yıkayıp ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bol bol enginar yiyin ![]() |
![]() |
![]() |
|