Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53 |
10-15-2008 | #1 |
Şengül Şirin
|
Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53Erkeklerin en romantik olduğu yaş 53 İngiltere’de yapılan bir araştırma, 51-55 yaş arasındaki erkeklerin dörtte üçünden fazlasının, her gün partnerlerine “Seni seviyorum” dediğini ortaya koydu Erkeklerin en romantik olduğu yaşın 53 olduğu ortaya çıktı İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre, İngiltere’de yapılan bir araştırma, 51-55 yaş arasındaki erkeklerin dörtte üçünden fazlasının her gün eşleri veya partnerlerine “Seni seviyorum” dediğini ortaya koydu Wrner Leisure otellerince yapılan araştırmada, yaşları 18-65 arasında değişen 2 bin erkeğe, ne kadar romantik olduklarına dair çeşitli sorular yöneltildi Ergenlik çağından itibaren karşı cinsle romantik arkadaşlık etmeye başlamalarına rağmen, birçok erkeğin 50’lerinden önce fazla romantik olmadığı belirtildi 51-55 yaş aralığındaki erkeklerin yaklaşık yarısının eşlerine veya kadın arkadaşlarına çiçekler, çikolata ve parfüm alarak sürpriz yaptığı, bu oranın 25 yaşındaki erkeklerde ise sadece yüzde 24 olduğu kaydedildi Erkeklerin romantik hareketleri en fazla yaptığı ve partnerleri için en çok efor sarf ettikleri yaşın ise 53 olduğu bildirildi |
Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53 |
10-16-2008 | #2 |
Equinox
|
Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53Eyvahh daha çok bekleyeceğiz desenize:)
10-16-2008 | #3 |
|
Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53annem duymasım bunalıma girer kadın valla=) tşkler |
10-16-2008 | #4 |
|
Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53:):):) |
10-16-2008 | #5 |
MENİS_60
|
Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53teşekkürler
10-16-2008 | #6 |
feraye
|
Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53BENCE BU YAŞTAN SONRA NİYE DERLER ANLAMAM YAŞLARIN GENÇKEN NİYE SÖYLEMEZLER Kİ BELKİDE İSİMLERİNİ HATIRLAMIYORLARDIR ONDAN SENİ SEVİYORUM DEMİŞLERDİR
11-09-2008 | #7 | |
dejavu2009
|
Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53Alıntı:
isimlerini hatırlayamıyorlar Hmm ilginç ama ben onların neden bunu söylediklerini iyi biliyorum :)))