Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bunları, unutma

Bunları Asla Unutma!

Eski 09-06-2008   #1
miss busra

Bunları Asla Unutma!

- İyi oL, fakat çok iyi olma; birazcık huysuz ol, fakat çok değilİçinden gelen her an dua et; eğer sana rahatlık veriyorsa arada bir küfür de et

- Etrafındakilere karşı mümkün olduğu kadar dostça davran, müşfik ol! Eğer birgün kötü davranmanı gerektirecek bir durum karşısında kalırsan; bağır, çağır, kır, dök ve unut!

- Her zaman gülümse, dudaklarından tebessüm eksik olmasın; hatta bu bazen acıtsa bile

- Her zaman ve her yerde eline geçen bütün saadeti yakala, en ufak bir parçasının bile kaçmasına izin verme!

- Yaşa, herşeyden önce yaşa ve sadece bu dünyaya gelmiş olduğun için laf olsun diye günlerini geçirme!

- Eğer gerçek aşkı tanıyacak kadar talihli isen bütün kalbin, ruhun ve vücudunla sev!

- Hayatını o şekilde yaşa ki, her an kendi kendinin elini sıkabilesin ve her gün faydalı olan hiç olmazsa ufak birşey yap ki, gecelerin yaklaşır yaklaşmaz örtülerini üstüne çekip kendi kendine "Ben elimden ne geldiyse yaptım" diyebilesin!

F Collis Wildman

GözLer değiL, sözLer değiL; söyLenmeyendir yaralayan:38:38

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : BUNLARI ASLA UNUTMA!

Eski 09-06-2008   #2
sudenaz

çok güzel yazılardı tşkler ama neden serbest forum anlamadıım doğrusu?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-06-2008   #3
miss busra

Alıntı:
sudenaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
çok güzel yazılardı tşkler ama neden serbest forum anlamadıım doğrusu?

BiLmem:) Teşekkürler yorum için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-06-2008   #4
Şengül Şirin

Bence harika bir konu teşekkür ederim miss busrazevkle okudum emeğine sağlıkpaylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com