|
|
Konu Araçları |
anne, çocuklari, kucuk, kursunlarla, vururlar |
Çocuklari Kucuk Kursunlarla Mi Vururlar Anne+16 |
08-18-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Çocuklari Kucuk Kursunlarla Mi Vururlar Anne+16Buyumek istemiyorum anne hedef secmektense hedef olmayi kursunlara vurmaktansa vurulmayi seciyorum Dogdum ve irkildim buyuklugu karsisinda dunyanin Gordum ve sasirdim acgozlulugune insanlarin Insan insanin dusmani midir? Kim kirar go¤¤¤¤eri korkmaz mi ve bilmez mi insan bir gonul kiran onmayacaktir ve vurdugu silah er gec donecektir kendine Ve insan vurdugu kadar vurulur bilmez mi? Nedameti olmayana merhamet degil lanet edilir ancak Cocuklari anne Kucuk kursunlarla mi vururlar Oysa cocuk merhamet demektir biraz Inanmaktir bir ucurtmanin degerli olduguna bir fuzeden Butun bilyalarimi versem resimlerimi topacimi Yetmez mi anne yok etmeye yeryuzunden butun silahlari Butun oyunlarda ebe olmaya raziyim yeter ki bolmesin bir bomba ruyalarimi Madem savas en cok bir cocugun annesiz ya da babasiz olmasi demektir ebelenmek ve bir daha oyuna girememektir madem yakiyorum tahta atimi ve tabancami Oyunlarda ne askerim bundan sonra ne de pilot Soz kullanmayacagim bundan sonra sapanimi Siginaklara gitmek istemiyorum anne oynamak istemiyorum sonunda ‘elma dersem cik’ olmayan hicbir saklambaci Buyumek istemiyorum anne hedef secmektense hedef olmayi kursunlara vurmaktansa vurulmayi seciyorum Dogdum ve irkildim buyuklugu karsisinda dunyanin Gordum ve sasirdim acgozlulugune insanlarin Insan insanin dusmani midir? Kim kirar go¤¤¤¤eri korkmaz mi ve bilmez mi insan bir gonul kiran onmayacaktir ve vurdugu silah er gec donecektir kendine Ve insan vurdugu kadar vurulur bilmez mi? Nedameti olmayana merhamet degil lanet edilir ancak Cocuklari anne Kucuk kursunlarla mi vururlar Oysa cocuk merhamet demektir biraz Inanmaktir bir ucurtmanin degerli olduguna bir fuzeden Butun bilyalarimi versem resimlerimi topacimi Yetmez mi anne yok etmeye yeryuzunden butun silahlari Butun oyunlarda ebe olmaya raziyim yeter ki bolmesin bir bomba ruyalarim Madem savas en cok bir cocugun annesiz ya da babasiz olmasi demektir ebelenmek ve bir daha oyuna girememektir madem yakiyorum tahta atimi ve tabancami Oyunlarda ne askerim bundan sonra ne de pilot Soz kullanmayacagim bundan sonra sapanimi Siginaklara gitmek istemiyorum anne oynamak istemiyorum sonunda ‘elma dersem cik’ olmayan hicbir saklambaci Cocuklari kucuk kursunlarla mi vururlar anne Akar mi onlarin da kanlari? “Ne cok yorulduk buyumekten soluklanalim biraz” Akar mi onlarin da kanlari? “Ne cok yorulduk buyumekten soluklanalim biraz”
08-19-2008 | #2 |
|
Cevap : Çocuklari Kucuk Kursunlarla Mi Vururlar Anne+16tı tıt ı bu dnyann hali nlck blmiorm cok acı bi drm insanın gözleri doluyo resmlere bakaken:( tesekkrler abicim:( |
Cevap : Çocuklari Kucuk Kursunlarla Mi Vururlar Anne+16 |
08-19-2008 | #3 |
punisher
|
Cevap : Çocuklari Kucuk Kursunlarla Mi Vururlar Anne+16koymayım abicim bu resimleri içi parçalanıyor insanın yazıklar olsun bu yavruları bu hallere getiren kana susamış pislikler topluluğuna