Ölmeden Önce Son Sözler |
12-11-2006 | #1 |
mustafacavusoglu
|
Ölmeden Önce Son SözlerÖLMEDEN EVVEL SÖYLENEN SON SÖZLER · Postanede bana ait bir koli varmış onu almaya geldim · Müjdemi isterim Burhan abi Bir kızın daha oldu · O irmikleri neden aldın Nurten? Helva mı yapacan? Niçin? · İnönü Beşiktaş'a mezar olacak! · Bak Sadıkçığım seninle ilgili bir dedikodu duydum ama önce sana sorayım dedim Sahi senin Kontrgerilla ile ilişkin var mı? · Korkma hanım bu saatte kapımızı kim çalacak? Tanıdık biridir · Hayatımda hiç bu kadar güzel bir yemek yememiştim · Yalan söylüyorsam şuracıkta ölüyüm · Tahliye mi oluyorum imam efendi? · Gel abi burası boyu geçmiyo · Gelen şey köpek balığına ne kadar benziyo · Help help borgkkkkkggggggz help help (hehe turiz karı bize el sallıyo) · Teker teker gelin lam · Korkma ben attığımı vururum · Suyun derinliği önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek · Yapma Hasan abi, şeytan doldurur · Karıcım, son günlerde biraz kilo aldın galiba? · Elektrikçiye ne gerek var canım, ben şimdi hallederim · Ben sarı ışıkta geçerim · Çok kolay · Düz mü yürüyeceğim? · Atlasam bir şey olmaz di mi? · Oğlum lan şu herife ayı deme bak · Dur basma o düğmeye · Hanııım, bi kibrit yak da bakalım bu ne kokusuymuş · Aya bak aya!! Kamyon farı gibi · Ben denedim Korkmayın · Sonra görüşürüz · Ben uçabilirim · Yardımına ihtiyacım yok · Senin için ölebilirim · Yaklaşırsanız atlarım · Korkmuyorum · Oğlum beş taş çaldım, ruhun bile duymadı · Ölmek istemiyorum · Ben askere gidiyorum · Evladım beni karşıdan karşıya geçirir misin? · Bakın çocuklar, bu deney seti, kapağı açılınca güvenlik önlemi olaraktan elektriği keser · Ey ruuh Geldiyseeeen · Yav Ruhi abi burası galiba Fener tribünü diil yav · Şşşşşt Sessiz olun şoför uyuyo · Vakkas abi senin için öle böle diyolar Doğru mu? · Çavuş bu fitilin uzunluğu ne kadardı? · Bence burada mayın yok · Dolmuş benim diil mi? İster arabesk çalarım ister klasik! :( · Abiii, FORMAT /U ne demek? · Arkanda ayı var! · Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardı? · Kanun namına dur diyorum! · Kanın yerde kalmayacak! · Çekilsene önümden kıro herif! · Bi kere yaptım, yine yaparım · Bu kutunun içinden TIK TIK sesler geliyor yav · Merak etme bizi vuramaz, menzilin dışındayız · Erkeksen vur! · Yok oğlum elektrik gelmiyo şu anda · Kadranda 260 km\h yazıyo ama ben bunu geçerim hoca · Bungee jumping çok zevkli bi olaymış ya · Boeing 747'lerin kaza olasılığı binde birmiş, iyi uçağa bindik ha · Oğlum nitrik'le gliserol'ü karıştırınca bir şey olmaz, kimya okumadın mı? · Bak ellerimi bırakıp bisiklet sürebiliyorum · Bu bir hesaplaşma, polisi işin içine karıştırmayalım · Ne tatlı, ısırır mı? · Ya istiklal, ya ölüm! · He he he, adamın burnuna bak · Tüplerimiz sigortalıdır hanımefendi, bakın deniyorum · Parayı getirdik, kızı teslim edin! · Sevgilim benzin istasyonundan arıyorum · Sevgilim uçaktan arıyorum · Aman şoför bey, yavaş git evladım · Korkma sevgilim, benim yaptığım kapuskadan hiç bir şey olmaz · Hocam burda el frenini bırakmam lazım di mi? · Korkma, bu tünelden yıllardır tren geçmiyor · Sayın Milas halkı, huzurlarınızda ilk doğalgaz ocağını yakıyorum · Abi ben bu ayıyı silah kullanmadan öldürürüm · Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalım, kaçalım abi · Yok merak etme, formatlamam hard diskini, biliyom ben bu işi · Polisi arayalım, mafya bizi bulamaz · Anne, az önce üzerinde kızılay olan dolaptan bonibon alıp yedim · Şu karşıdan gelen iki ışık da ne? · Sağ taraftaki fren di mi? · Burası gaz kokuyor, ışığı aç da bakalım · Bu "çuf çuf" sesi de nereden geliyor? · Sarı kabloyu kesicem di mi? · Ben sarhoş değilim! (direksiyon başında) · Beni koru! · Bak şimdi telefonu elektrik prizine nasıl bağlıcam! · Bu yuvarlak halkayı çekince no luyo? (el bombası) · Abi, namludan bakınca dolu olduğu anlaşılıyor mu? · Boy veriyorum · Tutmayın lan beni, bittin oğlum sen!!! · Göz Göz Göztepe!!! (Karşıyaka'da çarşıda) · Su şişesinin üstünde neden "Siyanür" yazıyor? · Şu anda konuştuklarımızı duysa bizi öldürür |
|