Mangal yaparken :))))) |
06-27-2008 | #1 |
kutlubyr
|
Mangal yaparken :)))))Mangal : Bu aktivite esnasında, bir erkeğin gerçek mutfak hünerine tanıklık ederiz Bir erkek, mangal başına geçmek için gönüllü olduğunda, aşağıda detaylandırılan bir seri olay yaşanır: ERKEK 1 Erkek mangalı ve mangal kömürünü çıkartır KADIN 2 Kadın ızgarayı temizler 3 Kadın bakkala gider 4 Kadın kasaba gider 5 Kadın fırına gider 6 Kadın salatayı ve sebzeleri hazırlar 7 Kadın pişirilecek etleri hazırlar 8 Kadın, etleri bir tepsi üzerine, gerekli malzemeler, baharatlar, vs ile dizer 9 Kadın temiz ızgarayı ve hazırladığı tepsiyi, mangalın başında elinde birasıyla dikilen adama getirir 10 Adam etleri ızgaranın üzerine yerleştirir 11 Kadın içeri geçip, masayı hazırlar 12 Kadın sebzelerin pişmesini kontrol eder 13 Kadın tatlıyı hazırlar 14 Kadın tekrar dışarı çıkar ve kocasına etin yanmakta olduğunu haber verir 15 Adam çok pişmiş eti ızgaradan alır ve kadına verir 16 Kadın tabakları çıkartır, masaya dizer 17 Adam içkileri doldurur 18 Kadın masayı toplar, kahve hazırlamaya gider 19 Kadın kahve ve tatlı ikram eder 20 Yemekten sonra, kadın masayı toplar 21 Kadın gider bulaşıkları yıkar, mutfağı toparlar 22 Adam mangalı olduğu yerde bırakır, çünkü içinde hala yanan kömürler vardır 23 Adam karısına bugün mutfak işi yapmamaktan dolayı mutlu olup olmadığını sorar 24 Karısının şaşkın bakışları karşısında, kadınları mutlu etmenin imkansız olduğu kararına varır |
Cevap : Mangal yaparken :))))) |
06-27-2008 | #2 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))25 çok komikti ama yane herşei de kadınlarmı yapacak cnm olmas öle şeyy:D:D:D:D
06-27-2008 | #3 |
hayatyolu
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))eeedd katılıyrmm hep biz hep bizz
06-27-2008 | #4 |
Emred
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))Ya arkadaşlar şöyle bişey var kadınların yaptığı bi başka oluyo Bilmiyorum içinizde hamarat olan var mı fakat ben giriyim mutfağa 1 saat uğraşıyım yine beğenmem ama annemin doğradığı salata bile çok güzel oluyor Siz kızların elinde sihir falan mı var bilmiyorum ama saygı duyuyorum |
06-27-2008 | #5 |
kezban
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))o sihirden değilyetişme biçimieline bıcak alamayan kızlarımızda var ne yazıkkibenim babam aşçı ve mükemmel yemekler yapıyoadam yıllarını vermiş,ben ne dakar ugrassamda onun kadar ince sogan dograyamıyorumben bir patlicanı soyup dograyana kadar babam bir kiloya yakınını dogruyoyetenek lazım:D
06-29-2008 | #6 |
Caster_Troy
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))aynen öyle tabi yetenek de olacak biraz bu yetenek de kızlar da daha fazla var bence tabi önemli olan yeteneği geliştirmek :D |
07-01-2008 | #7 |
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))25tşkler çok komikdi:):):) |
07-01-2008 | #8 |
jasmine
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))haklısın kezban ama birazda kızlarmızda istekde olmalı bu tabii benim görüşüm emeğine sağlık kutlubyr
07-01-2008 | #9 |
serserii
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))çok komik yaa emeğine sağlık
07-01-2008 | #10 | |
hayko26
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))Alıntı:
07-02-2008 | #11 |
Cihan
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))Mangal olayına kadını hiç karıştırmayacaksın bir kere İki parça et yeyip tamam ben doydumlar, yok şuraya yağ damladılar, yok balkonu yeni sildimler, sıcaklık 50 derece değilse mangalın en keyifli yerinde ben üşüdümler, hadi kalkalımlar Mangal yapacaklara benden tavsiye, mangal etrafında kadının sadece muhabbeti olur, kendi olmaz Hadi afiyet olsun |
07-10-2008 | #12 |
efobedo
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))25guselldei emepine sağlık
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
07-19-2008 | #13 |
aqrasif'm
|
Cevap : Mangal yaparken :)))))istek ve çaba olmadan hiç bişi iyi olmaz kadın yada erkek ama kadınlar bi başka :) çok teşkler eline sağlık