En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyor |
07-18-2008 | #1 |
serserii
|
En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyor74 yaşındaki Hintli Shiv Charan, 39 yıldır liseyi bitiremedi Çok ilginçte bir gerekçesi var Racastan’da yaşayan, ilk kez 1969 yılında sınava giren Charan, son girdiği sınavda da başarısız olunca dünyanın en kötü öğrencisi unvanını aldı Charan 39 yıldır liseyi bitirememesine gerekçe olarak ise öğretmenin kendisine takmasını gösteriyor Sınavları geçmek için hayatını adayan yaşlı öğrenci, bu yüzden evlenmediğini belirterek "Yaşadığım süre boyunca bir eş elde etmek için sınavlara gireceğim" dedi Charan, sınavlardan geçerse, 30 yaşın altında bir kadınla evlenmek istediğini de sözlerine ekledi
07-18-2008 | #2 |
kezban
|
Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyorhhhahhhahhahhhhaha yaaaadama bakona takan öğretmen çoktan emekliye ayrılmıştır yaaayrıca yaş kemale ermiş adam hala 30 yaş altı kadın istiyorkomik ne diyiminsanlar çeşit çeşit ne yaparsın =)
07-18-2008 | #3 |
efobedo
|
Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyor:D:D vay be mükemmel adammış
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyor |
07-18-2008 | #4 |
gothicc_girll26
|
Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyorvayyy mükemmel tşklrr (=
07-18-2008 | #5 |
aqrasif'm
|
Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyorçok gzl teşkler
07-19-2008 | #6 |
zeynoo
|
Cevap : En Yaşlı Liseli :) 39 Yıldır Liseye Gidiyoryazık yahu üzüldüm bak adama ömür boyu okucakmı bu adam:) |
|