![]() |
Bilgisayar Acemisi..xD |
![]() |
![]() |
#1 |
_bushra_
|
![]() Bilgisayar Acemisi..xD- Yardım hattı, buyrun, nasıl yardımcı olabilirim? - Bir sorunum var ![]() - Nasıl bir sorun? - Yazı yazıyordum, birden bütün kelimeler gitti? - Gitti mi? - Yok oldu! - Ekranda şu anda ne görüyorsunuz? - Hiç bir şey ![]() - Hiç bir şey mi? - Yazdığım hiç bir şey ekrana çıkmıyor ![]() - Hala Wordperfect programında mısınız yoksa programdan çıktınız mı? - Bunu nereden bileyim? - Ekranda bir "C" harfi görüyor musunuz? - Bir "hece" mi ![]() ![]() ![]() - Boş verin ![]() - Söyledim ya hiç bir şey yazmıyor ![]() - Monitör üstünde yanan bir lamba var mi? - Monitör ne? - Ekranı olan yer, televizyon gibi ![]() ![]() ![]() gösteren küçük bir lamba var mi? - Bilmiyorum ![]() - Monitörün arkasına bakın, oraya bir elektrik kablosu giriyor olması lazım ![]() - Evet ![]() - Harika, o kabloyu takip edin duvarda elektriğe bağlı mi bana söyleyin ![]() - Bağlı - Harika ![]() kablo mu gördünüz, yoksa iki tane mi? - Görmedim ![]() - Tekrar bakar mısınız, ikinci bir kablonun da bağlı olması lazım ![]() - Evet buldum ![]() - Tamam, simdi onu takip edin bilgisayara bağlı mı diye bakin ![]() - Kabloya ulaşamıyorum ![]() - Ulaşmayın, bağlı mı diye bakabilir misiniz? - Olmuyor ![]() - Bir şeyden destek alıp eğilip bilgisayarın arkasına baksanız ![]() ![]() ![]() ![]() - Eğilmek dert değil, karanlık olduğu için bakamıyorum ![]() - Karanlık? - Ofisin ışıkları kapalı, pencereden gelen ışık yetmiyor ![]() - Ofisin ışıklarını yakın ![]() - Yanmaz ![]() - Neden? - Elektrikler kesik ![]() - Elektrikler mi kesik ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarın kutusu, kitapları herşeyi duruyor mu? - Evet dolapta ![]() - Simdi bilgisayarı sökün , aynen aldığınızdaki gibi paketleyin ve aldığınız dükkana iade edin ![]() - Durum bu kadar kötü mu? - Korkarım öyle! - Peki tamam ![]() - "Ben bilgisayar kullanamayacak kadar aptalım" diyeceksiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bilgisayar Acemisi..xD |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bilgisayar Acemisi..xDayyy kop vallaaaaaa huhahahaha ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Bilgisayar Acemisi..xDKonu "Komedi" Bölümüne Taşınmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bilgisayar Acemisi..xD![]() ![]() |
![]() |
![]() |