09-27-2007 | #76 |
bluemoonlight
|
Sen hiç sevmedin ki…
Hangi aşktan, hangi sevgiden söz ediyorsun _? Vurulan, öldürülen hangi yürekten _? Hangi hançerden hangi bıçaktan _? Sen hiç vurulmadın ki, hiç ölmedin ki, öldürülmedin ki ! Sen hiç sevmedin ki ; Nerden bileceksin aşkı, vurulmayı, sevmeyi ! Hangi sözden bahsediyorsun … Hangi yeminden, hangi hayallerden _? Sen bizi, sevdamızı hiç düşünmedin ki , Umursamadın ki bu kalp atışlarını … Şimdi hangi sevdadan, hangi aşktan söz ediyorsun ! Sen hiç sevmedin ki… hiç sevmedin… Hep vurdun, hep kaçtın… Hep kanattın ! Hangi gururdan, hangi yüzden söz ediyorsun ! Git! Sen hiç sevmedin ki beni… Git ! Şimdi kal dememi bekleme benden Şimdi ‘Seviyorum’ dememi isteme… Hangi kırdığın, gittiğin kalpten bahsediyorsun _? Şimdi hangi silahla kurşunlayacaksın yüreğimi _? Hangi sevgiyle kucaklıyayım seni, onca nefretten sonra… Sen hiç sevmedin ki beni… hiç sevmedin ! Hangi aşktan, hangi sevgi sözünden söz ediyorsun _? Hangi kurşunlardan, hangi hançerden _? Hangi sevda sözünden _? Sus ey yar sus ve yine git…! Git… Sen hiç sevmedin ki beni…! |
09-28-2007 | #77 |
puslu
|
seni tekrar aramızda görmek güzel bluemoonlight böyle güzel paylaşımlarının devamı dileğiyle |
Madem öLecektin, nicin bu kadar sevdin ? |
07-17-2008 | #78 |
bluemoonlight
|
Madem öLecektin, nicin bu kadar sevdin ?Oysaki, hic sucum yokken, delicesine severkenGözyaslarıyla bırakıp gittin
Belkide, sen istemedin, istemeden gittin ! Oysaki , bırakıp gittin iste ! oluru yok, cıkısı yok, ödenen günahlar yokGiden var ! Belkide acı vermek istiyordun… Oysaki simdi cekiyorum acı(nı) … Hayallerim yazılarım ,siirlerimgecelerim senle dolu Cekiyorum iste en büyük acıları … Oysaki… ne güzel hayallerimiz vardı ‘bize’ dair… Belkide hic düsünmedik birgün bitecegim[ni]izi… O zamanda severmiydik[n] … Ölümüne, bitmemiscesine, bitmeyecekmisiz gibi ! Oysaki bittik, Gittin … Susuyorum …! Sözcükler bir bir bogazıma diziliyor…Konusamıyorum sensizliginle Haykıramıyorum özlemlerimi, hayallerimi …Yitip gittin Benimse , sözcüklerim,kelimelerim anlamını yitiriyor yavas yavas …belli ki geliyorum sana ! Ne cok sey istiyorduk, ne cok hayal kuruyorduk bize dair Sen gittin ben Bi basıma kaldım… Hayallerimiz, özlemlerimiz Hepsi Hepsi hepsi…bana kaldı … Kalbim kırık ! Sevdamız Yitik … Bitiyorum yavas yavas… Gidiyorsun ey sevgili, gidiyorsun ! En umulmazı yasayacaktık … Ertelemeden yasayacaktık hayallerimizi En delisini, en cılgınını oynayacaktık asıkların ! Simdi bugunumu yarınlaraYarınlarımı yine yarınlara erteliyorum, Hayaller kurmuyorumBir basımayım yalnızlıgınla Gittin Oysaki; neleri yasayacaktık senle, Neleri yasayıp, nelerle bogusacaktık ! Simdi yalnızım; Gücüm yokcaresizim… Artık yasamayı bile beceremiyorum … [ yitirmek ben bunu bilemem…ama kaybetmek bunu anlarım …Yasadım…Hatta hic bulamadım, elimde tutamadım ! Belli ki yitip giden cıkamamıs icinden Onu düsünürken; olamazsın bir baskasıyla , bir baskasını sevemezsinAlısamazsın baslasının ellerine Yitirdigin hala yasıyor sende !! ] |
Cevap : ßunlarda ßlu€moonl!ght'dan Olsun... |
07-17-2008 | #79 |
bluemoonlight
|
Cevap : ßunlarda ßlu€moonl!ght'dan Olsun...Gecelerdir seni bana yazdıran… En hafif yagmur, en kücük fırtına !
En büyük karanlıktır ; sensizligine hapsoldugum ! Alısamadım yokluguna, alısamadım sensizlige Sensiz, yagan yagmuru izlemeyi, Yıldızları seyredip kendimize pay cıkarmayı Ardından bir dilek tutmayı ; kayan yıldızlardan … Alısamadım sensiz aksamlara ! “ En kalabalık sokaklarda , en anlamsız cümle bile hatırlatıyor seni bana ” En sacma ,en anlamsız cümlelerin ; En anlamlı vurgusu oluyorsun bende , Cekip gitsende …kalmasanda bende … Yas olup akıyorsun , ince bir tiz gibi… Kaybediyorum ruhumu ! Yokoluyorum Gülmeyi beceremiyorum Aglayıslarımın, hüzünlerimin,adımlarımın Adısın ! Beceremiyorum iste sensiz yasamayı…Sensiz uyumayı Sensiz gülmeyi! … Bir iki satırla bitmiyor Acı’m… Bitmiyor, dinmiyor sensizligin Sayfalarca tüketsemde seni ! Tükenmiyorsun … Tükenecek mi gün; gittigin gün gibi …¿ Acılarımın, öfkelerimin adı degisecek mi ¿ Sanmıyorum ! hangi sehirde, hangi sokakta , hangi Mavi’likte olursam olayım ; Adımsın ! Bitmeyeceksin … Büyük sevdandır acı cekmeme sebepGidisindir, bitisindir !! Bilmiyeceksin elbet , her adımında; hayatıma kör dügümler attıgını… Bogacaksın ellerinle Bilsemde acıların en büyügünü yasadıgımı, bilsemde en büyük sızım oldugunu ; Her cümlede, her harfte teneffüs ediyorum seni, en büyük acılar[ım]la…! Ne zaman bitecegim ¿ ne zaman bitecek sensiz gecen yıllar, asırlar ¿! Bitmiyorsun Lanet olsun kime gitsem , neye elimi uzatsam sen cıkıyorsun …Sen oluyorlar ! Sevemiyorum… Dokunamıyorum …Uzaklasıyorum yavas yavas Tükenmiyor, ama tüketiyorsun … Neye baksam ‘O’ oluyorsun … Dayanamıyorum ! Gittin / sevdamı hic düsünmeden ! Ben Nerelere gideyim ¿ Kimlere sarayım yüregimin acısını…!¿ Gittin / bense en soguk baharları yasadım En soguk karları erittim bir basıma … Kactım, bırakıp gittigin bu koca sehirden Sensiz olamazdı … yasayamazdım … En kalabalık sehrin ‘iki yabancı’sıydık artık Yine sen vardın ; Hergün baska yüzler gördügüm vitrinlerde ! gitmiyordun benden ! En ufak ses; cıglık oluyordu artık gecelerimde … ‘Sen’ oluyordu bütün cıglıklar neden gittin¿ neden bitti[k] ¿ En kalabalık sehrin ‘iki yabancı’sıyız artık…! Sen ve ben ¿ [yitip giden sen] En ücra sehirde, en kalabalık sokakta yine Sen’leyim – Kalabalıklar Bos – Her adımda, her nefeste seni teneffüs ediyorum…Seni söylüyorum ! Yine milyonlarca’sının arasından cekip alıyorum seni ; sensizligine… / Hosgeldin ! / Hosgeldin en büyük Acı’ya … Hosgeldin Hüzne … Yine mi bitmiyor günler ¿ Ne kadarda agır ilerliyor saatler… / canımı yakıyor / Bu kadar mı zor sensiz yasamak Bu kadar mı zor kalabalıkta nefes al[-abil]mak … Bitmiyorsun Tükenmiyorsun … Gidisinin ardından kac paket bitti Kacıncıyı sardım … Kac damla gözyası döküp, kac heceyle yalvardım sana ; ‘Git/me’ … Bosuna/ ydı ! Gitti/ n … ! Bir kac satırla bitmeyecek Acı’n…Dinmeyecek …Susmayacak icimdeki sen … Ne kadar kalabalıga karıssamda ; yine yabancılasıyorum[uz]…Sen oluyorlar ! En sacma iki kelimenin ; ünlemi, soru isareti oluyorsun bende … Gittin , ama bitemedin… Tüketemedin kendini bende !!! 060708 |
Cevap : ßunlarda ßlu€moonl!ght'dan Olsun... |
07-17-2008 | #80 |
|
Cevap : ßunlarda ßlu€moonl!ght'dan Olsun...ben tanımıyorum ama özel üye olmandan dolayı benden öncede burda olduğun belli=) aramıza hoşgeldin paylaşımların çok güzel elelrine sağlık |
|