buraya kadarmış derken_aşk oyunları_ |
07-07-2008 | #1 |
kezban
|
buraya kadarmış derken_aşk oyunları_BURAYA KADARMIŞ DERKEN Elveda dedi kızgidiyorum benbiliyorum bir daha konuşmayacagız ama ne olursun beni gördüğünde gözlerime bakma dayanamamne olursun üzülme fazlabul başkasınıonlada mutlu olursuninsan kendi istediği sürece mutludur zatenmutlu olmak iste ve mutlu oolgeri aldım kalbımı senden sana fazla geldi bıu aşkher geçen gün biraz daha canımız yanacagına bırakta bir,tsin artıkama dedım ya ne olur karşıma cııkmaolurda rastlaşırsak yolunu degıstır yalvarırımbakma gözlerime dayanamam,aglarım başını eğmiş ağlamaklı duruyodu erkektek bir şeyi öğrenmek istiyorum dedi dişlerini kırarcasına sıkıp yumruğunu içine gömerekbeni seviyormusun hala ağladı kız ve evet seviyorum ama olmuyo artııkyürütemniyoruz dedi erkek madem seviyorsun gitmeyanımda kal benımle oldedıne gerek var ayrılıga? olmaz dedi kız bıuraya kadarmışyolun sonuna geldikmacera bitti öyle olsun dedi erkekbenım için bu sevda bir yol olmadı hiçbir zaman bir gün biter diye korktumhiç bir macera bu kadar tutkulu olmadı ama ben bu aşkı macera diye adlandırmadımsoner diye korktumbenim için ölümsüz oldunama olmuyo diyosan senın ıstedığın gibi oolsunzaten aşklar hiç bir zaman aşığın iatediği gibi olmaz AŞK GİDİLEN BİR YOL DEĞİLDİRÇÜNKÜ SONU YOKTUR AŞK BİR MACERA DEGILDIRÇÜNKÜ SONSUZDUR AŞK YÜRÜTÜLMEZ YÜRÜTÜR YÜRÜMÜYODA BİR BAHANE DEĞİLDİR AŞK TUTKUDUR DELİCE SEVMEK TİR AŞK BİR ÖMRÜNÜ BİR GÜN GİBİ HARCAMAK ONUNLA OLAN BİR GÜNÜNÜ BİR ÖMÜRMÜŞ GİBİ YAŞAMAKTIR kezban ÇINAR
07-07-2008 | #2 |
gothicc_girll26
|
Cevap : buraya kadarmış derken_aşk oyunları_cnmm tbrk ederim müthişsn
07-07-2008 | #3 |
kezban
|
Cevap : buraya kadarmış derken_aşk oyunları_o senin kalbinin müthişliği birdenem |
Cevap : buraya kadarmış derken_aşk oyunları_ |
07-07-2008 | #4 |
pesimistt
|
Cevap : buraya kadarmış derken_aşk oyunları_qerçkten mükemmL oLmş eLLerine yüreqine saqLık kezbancm (:
07-08-2008 | #5 |
kezban
|
Cevap : buraya kadarmış derken_aşk oyunları_ben teşekkür ediyorumbegendiğinize sevindim |
07-08-2008 | #6 |
|
Cevap : buraya kadarmış derken_aşk oyunları_:img-cray::img-cray::img-cray: |
07-08-2008 | #7 |
Gözyaşı
|
Cevap : buraya kadarmış derken_aşk oyunları_çok anlamlı bir yazı teşekkürler kezban
07-08-2008 | #8 |
|
Cevap : buraya kadarmış derken_aşk oyunları_:img-cray:Ben bu aralar fazlamı duygusalım oksa kezban mı öyle yazıyor cnm süpersin ellerne sağlık |
07-08-2008 | #9 |
kezban
|
Cevap : buraya kadarmış derken_aşk oyunları_teşekkür ederim canım yaasoruna cevap veremeyeceğim kusura bakma ama ben biraz melankolik takılıyorum sanırım |
|