Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adp, akp, kapatılırsa, kurulacak

AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...

Eski 06-11-2008   #1
sudenaz
Icon1861

AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...

AK Parti’nin kapatılıp-kapatılmaması tartşılırken Başbakan Erdoğan’ın tedbiren kurduracağı partinin ismi açık bir şekilde belli oldu Yeni partinin kısa adı ADP Peki açılımı ne?

Anayasa Mahkemesi'nin türban serbestliği getiren değişikliği iptal kararının ardından AKP’nin kapatılıp- kapatılmayacağı tartışmaları yeniden alevlenirken, Başbakan’ın tedbiren çok anlamlı ve mesaj içerikli bir isimle ‘Tedbir Partisini’ kurduracağı öğrenildi
Siyasi kulislerden alınan istihbari bilgilere göre bu ‘Tedbir Partisinin’ adı da ADP olacak
Açılmı ise “Adalet ve Demokrasi Partisi ”
BU İSİM MESAJININ SAHBİ KİM
ADP’deki “Adalet” ifadesi hem şu anki AKP’de bulunduğu gibi hemde ‘Adaletsizliğe’ karşı ‘Adaleti terk etmeyecegiz’ mesajı verecek

‘Demokrasi’ ifadesi ise özgürlüklerin tırpanlanmsına rağmen ‘özgürlüklerden’ vazgeçilmeyeceği ve mücadelesinin verileceği işareti
Peki, siyasi kulisler bu ADP işaretini kimden ve nasıl aldılar

Başbakan’ın özellikle Anayasa Mahkemesi'nin ‘Türban serbestliği getiren kanun değişikliğini iptal’kararından sonra yaptığı sert çıkışlı konuşmalarının hepsinde dikkat çeken şu iki kelimeyi özellikle kullanmaktaydı

“Bütün haksızlıklara ve saldırılara rağmen ‘Adalet ve Demokrasiden’ asla vaz geçmeyeceğiz”

Kurt politikacılar Başbakan’ın bu iki ifade üstünde sıkca durmasının işaretini aldılar ve yaptıkları kulislerde de tahminlerine ulaştılar

Eğer tedbiren parti kurulacaksa ki kurlulması büyük muhtemel, bun adı da ‘Adalet ve Demokrasi Partisi’ yani ADP

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...

Eski 06-13-2008   #2
XZAFERX

yılmıycaklar yolsuzluğa devam yani
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-13-2008   #3
kezban

yolmaya devam etmektenden dah iyidirsayet biz bizi yonanlarıda görmğş geçirmiş bir milletizazmı yonultuk azmı soyuldukhangi yolsuzluktan bahsediyosun ya senazcık terbiyeli olur insankız emek vermiş bi konua cmıs saygısızlıkta sınır yok bakıyorum da

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-13-2008   #4
suskun

Lütfen şahsa yönelik kırıcı konuşmalar yapmayalımSınırlarımızı bilerek davranalımBirbirinize karşı Güzel tavırlarla konuşacağınıza inanıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-13-2008   #5
XZAFERX

Alıntı:
kezban tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
yolmaya devam etmektenden dah iyidirsayet biz bizi yonanlarıda görmğş geçirmiş bir milletizazmı yonultuk azmı soyuldukhangi yolsuzluktan bahsediyosun ya senazcık terbiyeli olur insankız emek vermiş bi konua cmıs saygısızlıkta sınır yok bakıyorum da
ne diyosun kardeşim bunun emekle ne alakası var ben onun yazısına bişey mi dedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-13-2008   #6
kezban

yaptıgın işi sana ben acıklayacaksam senle bu tartısmaya girmeme bile gerek yokkız neyın ne oldugunu anlatarak sebebleriyle beraber bi konu acmıs sende alakaya maydanoz bir sekılde tamamen karsıcı bir yorum yapmıssınenteresan gelen buydubirde yolsuzluk iddian acıktan rahatsız etti beniyolsuzluk eden o kadar kişiyle bir cümlede tutulmasını hazmedemedim akp ninitirazın??
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-13-2008   #7
[KAPLAN]

Alıntı:
XZAFERX tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ne diyosun kardeşim bunun emekle ne alakası var ben onun yazısına bişey mi dedim
Üslubunuza dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ederim Bu ilk ve son uyarımdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-14-2008   #8
XZAFERX

Alıntı:
kezban tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
yaptıgın işi sana ben acıklayacaksam senle bu tartısmaya girmeme bile gerek yokkız neyın ne oldugunu anlatarak sebebleriyle beraber bi konu acmıs sende alakaya maydanoz bir sekılde tamamen karsıcı bir yorum yapmıssınenteresan gelen buydubirde yolsuzluk iddian acıktan rahatsız etti beniyolsuzluk eden o kadar kişiyle bir cümlede tutulmasını hazmedemedim akp ninitirazın??
benimle tartışmaya girme bile zaten benim düşüncelerimi bu yazı değiştiremez tmm mı???

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-14-2008   #9
alper1482

Arkadaslar lütfen konu üzerinde tartısmaya gerek yok

Paylasım için teşekkürler Sudenaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-14-2008   #10
XZAFERX

Alıntı:
[KAPLAN] tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Üslubunuza dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ederim Bu ilk ve son uyarımdır
istersen yorumlara bak o bana terbiyesiz demiş ben ona kardeşim diyince mi üslübum bozuk oluyo

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-14-2008   #11

arkadaşla sakin olsanıza yaa bi konu için tartışma yapmanıza gerek yoq
paylaşım için tşkler sudenaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-14-2008   #12
[KAPLAN]

Alıntı:
XZAFERX tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
istersen yorumlara bak o bana terbiyesiz demiş ben ona kardeşim diyince mi üslübum bozuk oluyo
Eğer düşüncelerinizi konuya daha güzel bir dille aktarmış olsaydınız, şüphesiz konu bu noktaya taşınmayacaktı Size bir uyarıda bulundum ve anlayış göstermenizi istedim Ancak görülen o ki sadece istemekle olmuyor, 5 gün geçici süreyle uzaklaştırıldınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-19-2008   #13
sudenaz

yorum yapan arkadaşlarıma öncelikle tşk ediyorum ama şaşkınlığımı gizleyemiyceğim konum ne noktaya gelmiş böyle inanamıyorum vallaben tartışma yaratmak için açmamıştım halbuki sadece düşüncelerimi aktarmak sizlerle paylaşmakdı amacım sizleri bi süreliğine huzursuz ettiğim için özür dilerim bu benim terbiyesizlğim olmasa bileayrıca benim arkamda duran ve tşknü esirgemeyn arkadaşlarada saygım ve sevgim sonsuz tşkler canlarım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-20-2008   #14
_samyeli_

ADP kurulsa ne olacak yine herşey aynıyine aynı tartışmalrbu türkiye için iyi birşey olmayacak şimid olmadığı gibibence kapatılmalı ve siyasi yasak getirilmeli
herkesin düşüncesine saygım var teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-20-2008   #15
sudenaz

yorumun için tşkler saygın için tekrar tşkler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com