AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak... |
06-11-2008 | #1 |
|
AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...AK Parti’nin kapatılıp-kapatılmaması tartşılırken Başbakan Erdoğan’ın tedbiren kurduracağı partinin ismi açık bir şekilde belli oldu Yeni partinin kısa adı ADP Peki açılımı ne? Anayasa Mahkemesi'nin türban serbestliği getiren değişikliği iptal kararının ardından AKP’nin kapatılıp- kapatılmayacağı tartışmaları yeniden alevlenirken, Başbakan’ın tedbiren çok anlamlı ve mesaj içerikli bir isimle ‘Tedbir Partisini’ kurduracağı öğrenildi Siyasi kulislerden alınan istihbari bilgilere göre bu ‘Tedbir Partisinin’ adı da ADP olacak Açılmı ise “Adalet ve Demokrasi Partisi ” BU İSİM MESAJININ SAHBİ KİM ADP’deki “Adalet” ifadesi hem şu anki AKP’de bulunduğu gibi hemde ‘Adaletsizliğe’ karşı ‘Adaleti terk etmeyecegiz’ mesajı verecek ‘Demokrasi’ ifadesi ise özgürlüklerin tırpanlanmsına rağmen ‘özgürlüklerden’ vazgeçilmeyeceği ve mücadelesinin verileceği işareti Peki, siyasi kulisler bu ADP işaretini kimden ve nasıl aldılar Başbakan’ın özellikle Anayasa Mahkemesi'nin ‘Türban serbestliği getiren kanun değişikliğini iptal’kararından sonra yaptığı sert çıkışlı konuşmalarının hepsinde dikkat çeken şu iki kelimeyi özellikle kullanmaktaydı “Bütün haksızlıklara ve saldırılara rağmen ‘Adalet ve Demokrasiden’ asla vaz geçmeyeceğiz” Kurt politikacılar Başbakan’ın bu iki ifade üstünde sıkca durmasının işaretini aldılar ve yaptıkları kulislerde de tahminlerine ulaştılar Eğer tedbiren parti kurulacaksa ki kurlulması büyük muhtemel, bun adı da ‘Adalet ve Demokrasi Partisi’ yani ADP |
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak... |
06-13-2008 | #2 |
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...yılmıycaklar yolsuzluğa devam yani |
06-13-2008 | #3 |
kezban
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...yolmaya devam etmektenden dah iyidirsayet biz bizi yonanlarıda görmğş geçirmiş bir milletizazmı yonultuk azmı soyuldukhangi yolsuzluktan bahsediyosun ya senazcık terbiyeli olur insankız emek vermiş bi konua cmıs saygısızlıkta sınır yok bakıyorum da
06-13-2008 | #4 |
suskun
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...Lütfen şahsa yönelik kırıcı konuşmalar yapmayalımSınırlarımızı bilerek davranalımBirbirinize karşı Güzel tavırlarla konuşacağınıza inanıyorum
06-13-2008 | #5 | |
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...Alıntı:
|
|
06-13-2008 | #6 |
kezban
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...yaptıgın işi sana ben acıklayacaksam senle bu tartısmaya girmeme bile gerek yokkız neyın ne oldugunu anlatarak sebebleriyle beraber bi konu acmıs sende alakaya maydanoz bir sekılde tamamen karsıcı bir yorum yapmıssınenteresan gelen buydubirde yolsuzluk iddian acıktan rahatsız etti beniyolsuzluk eden o kadar kişiyle bir cümlede tutulmasını hazmedemedim akp ninitirazın?? |
06-13-2008 | #7 |
[KAPLAN]
|
06-14-2008 | #8 | |
|
|
|
06-14-2008 | #9 |
alper1482
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...Arkadaslar lütfen konu üzerinde tartısmaya gerek yok Paylasım için teşekkürler Sudenaz |
06-14-2008 | #10 |
|
06-14-2008 | #11 |
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...arkadaşla sakin olsanıza yaa bi konu için tartışma yapmanıza gerek yoq paylaşım için tşkler sudenaz |
06-14-2008 | #12 | |
[KAPLAN]
|
|
|
06-19-2008 | #13 |
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...yorum yapan arkadaşlarıma öncelikle tşk ediyorum ama şaşkınlığımı gizleyemiyceğim konum ne noktaya gelmiş böyle inanamıyorum vallaben tartışma yaratmak için açmamıştım halbuki sadece düşüncelerimi aktarmak sizlerle paylaşmakdı amacım sizleri bi süreliğine huzursuz ettiğim için özür dilerim bu benim terbiyesizlğim olmasa bileayrıca benim arkamda duran ve tşknü esirgemeyn arkadaşlarada saygım ve sevgim sonsuz tşkler canlarım |
06-20-2008 | #14 |
_samyeli_
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...ADP kurulsa ne olacak yine herşey aynıyine aynı tartışmalrbu türkiye için iyi birşey olmayacak şimid olmadığı gibibence kapatılmalı ve siyasi yasak getirilmeli herkesin düşüncesine saygım var teşekkürler |
06-20-2008 | #15 |
|
Cevap : AKP Kapatılırsa ADP Kurulacak...yorumun için tşkler saygın için tekrar tşkler |
|