İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ?? |
06-18-2008 | #1 |
b@ron
|
İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ?? Yorumlar?
06-18-2008 | #2 |
KRDNZ
|
Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??Son aşkı bilemicem ama ilk aşkın unutulmaz olduğu kesin:)) Hala aklıma gelince beni gülümsetmeyi başarıyo:Pp |
Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ?? |
06-19-2008 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??evlendin mi son aşkın olur artık evli değilsende ilk aşkla alakası yok sen gerçekten aşık olduğun ikinci yada üçüncü farketmez o insan sizde etki bırakmışsa onu unutamazsınız
06-19-2008 | #4 |
seyito
|
Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??bence ilk aşk yarası başkadır 1 kerede evlensen 100 kerede evlensen ilk aşkı unutamaszın onun yeri başkadır unutulmaz ciğerine işlemiştir evlilik ise ayrı konu eşinide aşkla seversin ama ilk aşk başkadır bu evlilikte iki taraf içinde geçerlidir kadında ilk aşkını unutamaz erkekte unutumaz eşler bunu itiraf etmesede ilk aşk unutulmaz |
06-19-2008 | #5 |
perisu_1907
|
Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??bence ilk aşk unutulmaz ama ben unuttum yani demekki onu çok sevmemişimmmm |
06-19-2008 | #6 |
_samyeli_
|
Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??ne ilk nede sonunutuluyo zaman herşeyi unutturuyozor oluyo çok zor ama unutmak zorunda oluyorsun ve |
06-20-2008 | #7 |
gothicc_girll26
|
Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??ilk aşkmı peeh yalan dolu bi aşk ve unutulı sileli çok oldu bnce en gzl son aşk olur (inş):S:S=(
06-20-2008 | #8 |
_SiYaH_
|
Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??İz Bırakanlar Unutulmaz !