Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ölümdür, ölüyorum

Kaç Ölümdür Ölüyorum...

Eski 06-06-2008   #1
gulhan

Kaç Ölümdür Ölüyorum...

Sokak lambası altındayım sanırım Işıklar biraz kent taklidi yapıyor Rüzgar saçlarımda poyrazını demliyor Bu mevsim oldukça uzun hazanı düşüyor payıma ayazlanıyor, gece nöbetlerinde intiharlarım Yazdığım her harf kamburuma ekleniyor, topallıyorum…

Daha mı bi siyah göküzü, sigaranın alevi gözüme kaçıyor, Aslında ağlamıyorum ki canım yandı sadece Kunduramda vurup acıyı haırlatmasaydı birde; çoktan unutmuştum ellerimi tutuşunu Hangi masalda mutlu rolune bürünsem yalanım yüzümden okunuyor… Acıyan bakışlar gözbebeklerimde… yazık geçiyorlar içlerinden Çok yazık…
Nerde kurumuş bir dal görsem sehpa kuruyor kendime düşlerim Eskiden böyle değildim ben; şimdi korkuyorum yaşamaktan “Sen güçlüsün” diye sahte aforizmalar asıyorum duvarlarıma Az bilinmeyenli bir denklemi çözemiyorum Benden sen gidince bir kalan olmalıydı…olmadı… olmuyor… bu denklem her defasında eşitsizlikle bitiyor

Saçma sapan paradokslar sarpa sarıyor benliğimde Turuncu ölümler, Kimliksiz mezarlar, isimsiz sokaklar görüyorum Bir adım atsam senin yoluna bin kere düşüyorum Düştüğüm yer kuyu oluyorda hiç bitmiyor düşmek dediğin Ölü insanlar sırtlarında taşıyorlar sanki canlı bedenimi… Bu okunan selada neyin nesi…

Zaman da durmuş Nerde arkrep, yelkovan artık tarifsiz vakitlerher gece yastığa baş koyduğumda; uykularım acıyor, gölgenden kaçıyorum nefesime dokunan sesine özlem duyuyorum, resimler hala siyah beyaz ve bir de susuyorlar üstelikBilmiyorsun ki kaç ölümdür ölüyorum ardından

Gözlerim düşerken bir bir ölü kentler mezarlığına, kefenime beden arıyor sahipsiz bıraktığın düşlerim … Sokakta alabildiğine pus, gece aynaya düşman… siyaha çalan her bir renk o kadar dost artık bana… yazıyorum ama yazdıkça azalamıyorum… kendimi vuruyorum kalemin tek kurşununda…

İncire ve zeytine andolsun ki, bu gece bu yazı biter
şafakla beraber bir kurşun sıkarım gökyüzüne
Elbet gece düşer

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kaç Ölümdür Ölüyorum...

Eski 06-11-2008   #2
baran27

Cevap : Kaç Ölümdür Ölüyorum...

gülhan süper valla
,

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com