Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görmediği, gözlerin, sevdaya, tutsak

Gözlerin Görmediği Sevdaya Tutsak

Eski 06-10-2008   #1
gülgüzeli

Gözlerin Görmediği Sevdaya Tutsak

Sensizlik… Ne zor bunu kelimelerle sana anlatabilmek
Çaresizliğin yakama yapışıp da kırılası boynumu bükmesi, her gece hayalinle avunmak zorunda olmak ne zor sevgili
kelimelerim ağlıyor
gözlerim ağlıyor
yüreğim ağlıyor
ruhum ağlıyor
Gökyüzü ağlıyor
Yer gök ağlıyor
ben ağlıyorum
İçimden bin ağaç sökülüyor kökünden Ne zor seni sensiz yaşamak Sensizliğinde seni var ediyorum olmaz zamanlarda seninle dertleşiyorum gecenin kör karanlığında yokluğunla savaşıyorum sanrılarımda var ederek seni

Bir zaman geliyor ki hayaller artık avutmuyor, gözler gerçekliği görmek istiyor Eller sıcaklığı hissetmek istiyor İmkansızlığını bile bile

Kalbim kalbini seviyor yar

Geç kalmış bir aşk görmeyen gözlerin içinde mavi bir ölümü bekliyor Sen kokan loş odamda masal kırıntılarını dökerken başımdan aşağıya, bizim şarkımızın ezgisiyle dans ediyorum hiç dokunamayacağım bedeninle… Bir anda gerçekliğe dönmek canımı yakıyor O an telefona sarılıyorum hemen Sesini duyarak hala o masalda olduğuma inanmak istiyorum Sesinle yeniden başlıyor masalım Kayıp kentimin hayal prensi oluyorsun yeniden Her güzel şey gibi masal bitiyor yine telefonun diğer ucundan gidiyor sesin

Karanlık boşluk… gerçeklik… Yenidentekrar tekrar acıyor içim
Keşke sevgili, hayat böyle olmasaydı başlamadan bitmeseydi her şey Kırık kanatlarla uçmaya çalışmasaydık

Keşke adını haykırarak söylemem sonsuzluğa kalmasaydı

Biz aşka aşık iki aşıktık imkansızlık sınırında Gözlerin görmediği sevdaya tutsaktık Sıra dışıydık… özeldik Hani ateşle suyun hikayesindeki gibiHani birbirlerine olan imkansızlıkları gibiAteş suya yaklaşsa su buharlaşıyordu ya, su ateşe gitse ateşi söndürüyordu Hani o yüzden su, sırf sevdiği zarar görmesin diye, dağları aşmış bilinmez diyarlara ulaşmıştıAteş ve su gibi, gece ile gündüz gibi…

İmkansız aşkların en görkemlisine şahit olacak gelecek günler Hiç sahip olamasam da sana, hiç dokunamasam da tapılası vücuduna, hani hiç göremesem de gece gözlerini, bilmesem de dudaklarının tadını, söyleyemesem de adını hiç kimseye…

Bekleyeceğim sevgili Kendi derinliğimde boğulsam da, bir gün buharlaşacağım günü bekleyeceğim

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com