Yazıklar Olsun Bana |
05-18-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Yazıklar Olsun BanaBaşlamadan biten bir sevdanın yitik gözyaşları döküldü bu gece yüreğime Varlığına doymak şöyle dursun, yokluğuna hala alışamadığım canan, uzağımdan gelip geçti sıcak esintisiyle Yazılmış binlerce sahipsiz sevda mektubu Kiminde sitem, kiminde yoksulluk, kiminde gam keder gözyaşı Hepsi, yazılırken dahi bilir ki, gelemeyecektir canan, yıllar geçse de Artık bir vefa beklemediğim hayat oyun oynamadı bu sefer bana Yaşananları izledi uzaktan sadece, güldü için için sessizce Yaktım geceye bir sigara, yokluğuna ağladım Kabuk bağlamış yaramı ellerimle kanattım Üstüne tuz bastım, `yazıklar olsun bana` diye Ankara`ya haykırdım Sokaklarda insanlar, ortalık yangın yeri Ayaklar altında artık, duyguların en güzeli olan `sevgi` Sızlamıyor kimsenin aşk yüzünden yüreği Kor ateşlerde yanmıyor kimse, aramıyor elleri sevgiliyi Sevgi emek dediler hep Sevgi sabır, sevgi fedakarlık Yıllarca bekledimya hani onu, yıllarca akıttımya gözyaşlarımı sessizce yüreğime, `yazıklar olsun bana` Ankara Bu gece sadece `başlamadan biten bir sevda`ya döktüm, son damla gözyaşımı Ankara Hakikaten `yazıklar olsun bana` Alıntı
05-18-2008 | #2 |
VANDETTA
|
Cevap : Yazıklar Olsun BanaGecenin bu saatinde ne bu matem gülgüzeli? 'Yazıklar olsun verilen sevgiyi haketmeyenlere'böylesi daha iyi