![]() |
Çanak Köfte |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Çanak KöfteEt Yemekleri ![]() Hazırlama süresi: 20 DAKİKA Pişirme süresi: 40 DAKİKA 4 kişilik 691 Kalori MALZEMELER 1/2 kilogram köftelik kıyma 1 adet soğan 1 adet yumurta 2 dilim bayat ekmek 4 çorba kaşığı galeta unu 1 diş ezilmiş sarmısak 2 çorba kaşığı sıvıyağ Rendelenmiş kaşar peyniri Tuz, karabiber, kekik İç malzemesi için 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı 1 adet kabak 3 dal taze soğan Yeteri kadar tuz, fesleğen HAZIRLANIŞI Geniş bir kaba; kıyma, ufalanmış ekmek içi ve galeta ununu alın ![]() ![]() Yumurta ve sıvıyağını ilave edin ![]() ![]() ![]() Bu arada bir tavaya iki çorba kaşığı ayçiçek yağını alın ![]() ![]() Sebzeler suyunu çekene kadar soteleyin ![]() ![]() Küçük fırın kaplarının içini folyo kağıdı ile kaplayıp, yağlayın ![]() ![]() Sebzeli harcı bu oyuğun içine doldurun ![]() ![]() Afiyet Olsun |
![]() |
![]() |
|