'Google' Yazarken Dikkat!... |
04-22-2008 | #1 |
su perisi
|
'Google' Yazarken Dikkat!...Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında yer alan Google'ın adresini yanlış yazmak başınızı ağrıtabilir Arama yapmak için sık sık ziyaret ettiğimiz Google'ın adresini yanlış yazmak, tüm verilerinizi riske atıyor F-Prot ve F-Secure güvenlik firmaları tarafından yayınlanan duyuruda, "Googklecom" adresi kullanıcılar için ciddi bir tehdit oluşturuyor k ve l harflerinin yan yana olmasından dolayı kullanıcılar kolaylıkla "googkle" yazabiliyor ve bunun sonucunda da sistemlerine tehlikeli bir truva atı bulaşıyor Güvenlik firmaları, kullanıcıları kesinlikle "googklecom" sitesine girmemelerini konusunda uyarıyor |
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!... |
04-24-2008 | #2 |
gokhan_05
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...gerçekten dikkat etmemiz lazımtşkler su perisi |
04-24-2008 | #3 |
su perisi
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Ne demek görevimiz 05(amasyadanmı yoksa) |
04-24-2008 | #4 |
gokhan_05
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...:)evet amasyadan |
04-24-2008 | #5 |
su perisi
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Aaaa ne güzel canım memleketim benim İyi forumlar 05 |
04-24-2008 | #6 |
gokhan_05
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...teşekkür ederim müdürüm:) |
04-30-2008 | #7 |
@Munzur
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Dikkat etmekte fayda varHer insanın yapabileceği basit bir hata aslındateşekküürler su perisi |
05-02-2008 | #8 |
su perisi
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Ben teşekkür ederim Munzur baba |
05-02-2008 | #9 |
punisher
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...enteresan bir durum teşekkürler paylaşım güzeldi
05-02-2008 | #10 |
su perisi
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Punisher teşekkür ederim |
05-02-2008 | #11 |
rock_alltime
|
Cevap : 'Google' Yazarken Dikkat!...Çook dikkat edilmesi gereken birşeyİlk defa duyuyorum bunu Tşkler Su Perisi:) |
|