|
|
Konu Araçları |
…, kalıyor, nefeslerim, sevgisiz, sözcüklerim, yarım |
Nefeslerim Yarım Kalıyor … Sözcüklerim Sevgisiz … !!! |
04-26-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Nefeslerim Yarım Kalıyor … Sözcüklerim Sevgisiz … !!!Yorgunum … bitkinim … Ve mutsuz … ! Her gece ağlıyorum artık , bize … ! Hep aynı sonu yaşamak zorunda mıydık biz ? Hep güzel ve umutlu başlayıp ,,, sonra karaya vurmak zorunda mıydık ? Sen , neden sahiplenemedin beni bir türlü ? Ve ben , neden hep huzursuz oldum her kurduğum cümlede ? Şimdi … sensiz ,,, NeFesLeriM YaRıM kaLıyoR … SözCükLeriM SevgiSiz … Tanıdık bir bitişti oysa Yine en umutlu bendim , ve yine pes eden sen !!! Peki hala niye yazıyorum ki ben … ? Neden içimde hala bitmedi seninle ilgili cümlelerim ! ? Bitse , ve ben tükenmekten vazgeçsem … Yine aynı senaryo ,,, hep aynı başlangıç ve bitiş Tüm replikler aynı Sonuç ; ne sevmekten vazgeçebiliyoruzz … ne de bir arada olabiliyoruz Bunu kendime niye yapıyorum sanki … Yüreğim ,,, ne olurr vazgeç onun yüreğine dokunmaktan … Def-ol sun tüm varlığıyla hayatımdan … Ellerinden , gözlerinden , teninden ayrı yaşamak için güç ver Allahımm bana ! Yanında huzur bulduğum ,,, ne olurr öldür bendeki senii ! Yık , parçala , darmadağın et !!! Öyle yak ki canımı son kez , senden nefret edeyimmm … ! Ya da durrr !!! … Bundan sonrasını söylemeye gücüm yok işte ,,, : ( Nasıl sevdim seni ben böyle , nasıl ? Bitti demeye cesaretim bile yok ! Peki , bitti mi gerçekten ? Biz bittik mi ? … Susuyorsun ,,, canımı daha çok yakıyorsunn ! Ne olur aç telefonu konuş İstersen bağır çağır haykır ama lütfen birşeyler söyle Ben suskunluğunu haketmedim , tüm yaşattıklarını da … ! Darmadağınım ,,, yalnızımm ,,, ağlıyorumm sensizz … Nefeslerim yarım ,,, sözcüklerim sevgisizz kalsa da dönmemeliyim bu defa … bir daha izin vermemeliyim bu pişmanlığa bir daha izin vermemliyim canımı yakmana … Peki , yapabilir miyim ? Yapamam !!! : ( … Sevdiğim , yüreği yüreğime değen sevdiğim … Gözyaşlarıma sebep olan sevdiğim … Canımı yakmalardan usanmayan sevdiğim … … Senden gitmeme izin verme , yok olmamıza izin verme … ! hadi , tut kolumdan … asıl yüreğime ! öyle sarıl ki bana , öyle kokla ki … tüm kırgınlıklar geride kalsın ! Nefeslerimiz yarım , sözcüklerimiz sevgisiz kalmasın … alıntı