Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiz, resim

Bir Resim Çiz Bana..!

Eski 04-13-2008   #1
gülgüzeli

Bir Resim Çiz Bana..!

Belki yeni bir hayattı dünBelki yeni bir başlangıçTüm yapraklarımı döktüm dünHayata yeniden sarıldm sıkı sıkıKucakladm tüm benliğimleÇok sevdimÇok sevildimÇok sevildiğimi sandımÇok yanıldımÇok gururluydumÇok hassastımAma ayaklarım üzerinde durabiliyorum herşeye rağmenHepsi gecti,gitti ve bittiHerşeye yeniden başlıyorumBeni GERÇEKTEN sevenlerTeşekkür ederim herşey içinYanımda olduğunuz için:'(Ne zaman kalbim burkulsa gözyaşlarımı bi şişeye boşalttım bugün açtım şişemi baktım ne haldeSen kokuyorduÖzledim seni çookHerşey sen de gizliBenimsin sandım ama birine bağlanmak o kadar kolay değilmişHaklısın seni bu yüzden yargılayamamBen bile bazen kendime isyan ediyorumSenden tek bir isteğim var bu geceBana bir resim çizMum Işığında Aydınlanmayı Bekleyen GecelerKapkara Gökyüzünde Kaybolmuş YıldızlarAcıyan Yüreğim Olsun İçinde
Acıyı çiz bana
Bana Bir Resim ÇizKan Revan İçerisinde Unutmaya Uyuyan İnsanlarKırık Dökük DüşlerKırılmış İnsanlar Olsun İçinde
Unutmayı çiz bana
Bana Bir Resim ÇizYolunu Kaybetmiş İnsanların Oradan Oraya SavrulmalarıAradıklarını Bulamamanın YıkılmışlığıAcı İle Kanamaları Olsun İçinde
Kanamayı çiz bana
Bana Bir Resim ÇizYalnızlığın Ayazında Donmaya Ramak Kala İnsanlarSigaramın Dumanında Boğulan DüşlerDumansız Düşünceler Olsun İçinde
Ramak Kalmayı çiz bana
Bana Bir Resim ÇizBeklemekten Usanmayan Fakat Beklediği 'Şey'i Unutan İnsanlarTitrek CümlelerAğlamaklı SözcüklerUnutulan İnsanlar Olsun İçinde
Unutulmayı çiz bana
Bana Bir Resim ÇizKoşan Ama Sol Tarafındaki Ağırlıktan KaçamayanO Ağırlığın Altında EzilirkenÇığlıkları Duyulmayan İnsanlar Olsun İçinde
Sessiz Çığlıkları Çiz Bana
Bana Bir Resim Çiz
Adı İhanet Olsun
Bana Bir Resim Çiz
Adı Ayrılık Olsun
Bana Bir Resim Çiz
Adı Kavuşmak Olsun
Bana Bir Resim Çiz
Adı Sen Olsun

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com