Bir Resim Çiz Bana..! |
04-13-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Bir Resim Çiz Bana..!Belki yeni bir hayattı dünBelki yeni bir başlangıçTüm yapraklarımı döktüm dünHayata yeniden sarıldm sıkı sıkıKucakladm tüm benliğimleÇok sevdimÇok sevildimÇok sevildiğimi sandımÇok yanıldımÇok gururluydumÇok hassastımAma ayaklarım üzerinde durabiliyorum herşeye rağmenHepsi gecti,gitti ve bittiHerşeye yeniden başlıyorumBeni GERÇEKTEN sevenlerTeşekkür ederim herşey içinYanımda olduğunuz için:'(Ne zaman kalbim burkulsa gözyaşlarımı bi şişeye boşalttım bugün açtım şişemi baktım ne haldeSen kokuyorduÖzledim seni çookHerşey sen de gizliBenimsin sandım ama birine bağlanmak o kadar kolay değilmişHaklısın seni bu yüzden yargılayamamBen bile bazen kendime isyan ediyorumSenden tek bir isteğim var bu geceBana bir resim çizMum Işığında Aydınlanmayı Bekleyen GecelerKapkara Gökyüzünde Kaybolmuş YıldızlarAcıyan Yüreğim Olsun İçinde Acıyı çiz bana Bana Bir Resim ÇizKan Revan İçerisinde Unutmaya Uyuyan İnsanlarKırık Dökük DüşlerKırılmış İnsanlar Olsun İçinde Unutmayı çiz bana Bana Bir Resim ÇizYolunu Kaybetmiş İnsanların Oradan Oraya SavrulmalarıAradıklarını Bulamamanın YıkılmışlığıAcı İle Kanamaları Olsun İçinde Kanamayı çiz bana Bana Bir Resim ÇizYalnızlığın Ayazında Donmaya Ramak Kala İnsanlarSigaramın Dumanında Boğulan DüşlerDumansız Düşünceler Olsun İçinde Ramak Kalmayı çiz bana Bana Bir Resim ÇizBeklemekten Usanmayan Fakat Beklediği 'Şey'i Unutan İnsanlarTitrek CümlelerAğlamaklı SözcüklerUnutulan İnsanlar Olsun İçinde Unutulmayı çiz bana Bana Bir Resim ÇizKoşan Ama Sol Tarafındaki Ağırlıktan KaçamayanO Ağırlığın Altında EzilirkenÇığlıkları Duyulmayan İnsanlar Olsun İçinde Sessiz Çığlıkları Çiz Bana Bana Bir Resim Çiz Adı İhanet Olsun Bana Bir Resim Çiz Adı Ayrılık Olsun Bana Bir Resim Çiz Adı Kavuşmak Olsun Bana Bir Resim Çiz Adı Sen Olsun alıntı