Şükür ki Seninim .. Hala Seninim !! |
04-13-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Şükür ki Seninim .. Hala Seninim !!''İz bıraktım Acemi bir katilim Ne zaman birini yaralasam en çok kendimi kestim'' her nefesin soysuz kederin parmak izlerim ele verir mi beni parmak izlerim? körebe oynarken ebe hep bendim duvarlarda hep benim parmak izlerim gözlerini kapatan ben kimi kaybettim; kimi aradım; kimdi saklanan başımı yaslayıp avuçlarımı yumruk yaptığım o duvar ne soğuk şimdi o mu, ben miyim bunun sebebi Kalbimde ki izlerin Ve tüm rağmenlerde ki hassasiyetin Hüznüm elleri cebinde bir ayaksesi Yağmur silermi bu hayattan izlerimi? Oysa gözlerim dolmaya ne kadar da hevesliydi sesim buğulanmaya hüznüm kıpırdanmaya ve susmaya dilim kesilmeyen bir soluk sebebim bilmiyorum kavgam kiminle? yenilgim kime? ne çok soru işaretim var kafamın üstünde dolaşan, soluma taşan solumu taşıran inciten dağıtan ''gözlerime baktığımda gördüğüm ben değilim'' ben değilsem içimdeki kim içimdeki "problem kalp" kimin Bu gergefteki kusur bensemKusursuzluk kim? Tüm ebelemelerim Hayattan saklanırken ebelenişlerim Parmak uçlarım Ve serzenişlerim Herşeye rağmen Çok Şükür Şükür ki seninim Hala seninim alıntı