![]() |
Yeni Bir Dünya!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Yeni Bir Dünya!!Muhtesem bir hikaye!! YENI BIR DÜNYA!! ![]() Anne rahmine düşen ikiz kardeşler önceleri her şeyden habersizmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Anne rahmine düşmemiz, burada yaşamamız ne harika değil mi? Hayat ne güzel şey be kardeşim!' Büyüdükçe, içinde yaşadıkları dünyayı keşfe koyulmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() Artık aylar birbiri ardınca geçiyor, ikizler hızla büyüyor, diğer bir deyişle 'yolun sonu'na yaklaşıyorlarmış ![]() ![]() Dokuzuncu aya yaklaştıklarında, bu işaretleri daha kuvvetli hissetmeye başlamışlar ![]() 'Neler oluyor? Bütün bunların anlamı nedir' Öteki daha sakin ve aklı başındaymış ![]() ![]() 'Bütün bunlar, bu dünyada daha fazla kalamayacağız anlamına geliyor ![]() ![]() 'Ama ben gitmek istemiyorum' diye haykırmış kardeşi ![]() ![]() 'Elimizden gelen bir şey yok ![]() ![]() 'Bize hayat sağlayan kordon kesildikten sonra bu nasıl mümkün olabilir ki?' diye cevaplamış öteki ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün bunları söyledikten sonra eklemiş: 'Hem, belki de anne diye birşey de yok!' 'Olmak zorunda' diye itiraz etmiş kardeşi ![]() 'Sen hiç anneni gördün mü?' diye üstelemiş öteki ![]() ![]() ![]() Böylece, anne rahmindeki son günleri derin sorgulamalar ve tartışmalarla geçmiş ![]() Sonunda doğum anı gelmiş çatmış ![]() ![]() Çünkü gördükleri manzara hayallerinin bile ötesindeymiş ![]() Anthony de Mello |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yeni Bir Dünya!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : Yeni Bir Dünya!!Çok güzel ve derin anlamlar içeren harika bir yazıymış, zevkle okudum ![]() Emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler ![]()
![]() |
Cevap : Yeni Bir Dünya!! |
![]() |
![]() |
#3 |
fbmerve
|
![]() Cevap : Yeni Bir Dünya!!bende yeni bi dünyaya yer açtım haytımda |
![]() |
![]() |
|