Suskun Yüreyim |
03-09-2008 | #1 |
hayko26
|
Suskun YüreyimSuskun Yüreğim Oysa yalnızlıkmış sevdanın bir adıda Beklenendin, hasrettin, özlemdin Yıllardırca yüreğimde birikendin İlk gözlerine baktığım gündü ilk nefesim Ben yalnızlığı sende sevdim Suskun yüreğim Kasım rüzgarlarıyla üşürken bedenim Sonbahar yağmurlarıyla buz tutmuşken içim Bir masum tebessümdü içimi ısıtan Öncesinde başlayan sonrasında içimi alev alev yakan Ben yalnızlığı sende sevdim suskun Yüreğim Gecelerdi yoldaşım Sigaramdı sırdaşım Dinlediğim şarkılardı feryadım İçten bir merhabaydı ilk duyduğum Ve Her şeyi unuttuğum Ben yalnızlığı sende sevdim Suskun yüreğim Yoktu bu beden Yoktu yürek Anlamsızdı nefes almalar Anlamsızdı bakışlar Duyulmazdı hiçbir zaman haykırışlar Sıcacık bir buseydi ilk hissettiğim ve O an ruhumu teslim ettiğim Ben yalnızlığı sende sevdim Suskun yüreğim Donuktu bakışlar soğuktu gözlerden akan yaşlar Ruhsuzdu beden taştı bu yürek Şefkatli bir eldi ilk dokunan Taa yüreğime uzanan ruhumu sızlatan Ben yalnızlığı sende sevdim Suskun yüreğim Şimdi yoksun Gelişin gibiydi gidişin Yalnızlıkmış dokunmak bir yüreğe Yalnızlıkmış ilk bakış ilk tebessüm Yalnızlıkmış ilk merhaba ve o masum büse Oysa yalnızlıkmış sevdanın bir adıda Ben yalnızlığı sende sevdim suskun yüreğim bu şiir alıntı olup bnden suskun adlı üyemize hediye olsun
03-09-2008 | #2 |
suskun
|
Cevap : Suskun YüreyimKasım rüzgarlarıyla üşürken bedenim
Sonbahar yağmurlarıyla buz tutmuşken içim Bir masum tebessümdü içimi ısıtan Öncesinde başlayan sonrasında içimi alev alev yakan Ben yalnızlığı sende sevdim suskun Yüreğim Çok ince düşünceli bir arkadaşsın:)Bu şiirin güzelliği filan değil önemli olan,asıl önemli olan bu şiiri görüpte aklına gelip ,benim adıma hediye etme inceliğindir!Şiir ayrıca harika bu tür şiirleri çok sevdiğim gibi bu şiirede hayran kaldığımı söylemeliyim!Beğenmemek elde değil çok teşekkür ederim
03-09-2008 | #3 |
jasmine
|
Cevap : Suskun Yüreyimemeğine sağlık çok güzel bir şiirmiş