Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, kaşarlı

Kaşarlı Biftek

Eski 03-07-2008   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Kaşarlı Biftek



Kaşarlı Biftek
Hazırlama süresi: 15 DAKİKA
Pişirme süresi: 20 - 25 DAKİKA

4 kişilik 733 Kalori

MALZEMELER

1 kilogram biftek

1 adet rendelenmiş soğan

4 adet rendelenmiş domates

5 dilim rendelenmiş kaşar

2 çorba kaşığı margarin

6 çorba kaşığı ayçiçekyağı

2 çorba kışığı sıvıyağ

2 çorba kaşığı su

Tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI

Biftekleri; rendelenmiş soğan, ayçiçekyağı, tuz, karabiberle iyice karıştırın ve bir günlük terbiyeye bırakın
Daha sonra pişirileceği zaman, bir kaşık margarini ve sıvıyağı iyice kızdırın Biftekleri yağın içinde alt ve üst olmak üzere nar gibi kızartın
Sıcak, yeni kızarmış bifteğin üstüne rendelenmiş kaşarı serpiştirin Bir iki dakika kaşarlar eriyene kadar ateşte tutun
Rendelenmiş domatesi, bir kaşık margarinle ve iki kaşık suyla koyulaşana kadar pişirin Elde ettiğiniz domates sosunu, kaşarlı bifteğinizle beraber sıcak olarak servis edin

Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kaşarlı Biftek

Eski 03-08-2008   #2
inci_tanesi
Varsayılan

Cevap : Kaşarlı Biftek



lezetli bir görünüşü var
paylaşmn içn saol

__________________

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.