Kaşarlı Biftek |
03-07-2008 | #1 |
Şengül Şirin
|
Kaşarlı BiftekKaşarlı Biftek Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 20 - 25 DAKİKA 4 kişilik 733 Kalori MALZEMELER 1 kilogram biftek 1 adet rendelenmiş soğan 4 adet rendelenmiş domates 5 dilim rendelenmiş kaşar 2 çorba kaşığı margarin 6 çorba kaşığı ayçiçekyağı 2 çorba kışığı sıvıyağ 2 çorba kaşığı su Tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Biftekleri; rendelenmiş soğan, ayçiçekyağı, tuz, karabiberle iyice karıştırın ve bir günlük terbiyeye bırakın Daha sonra pişirileceği zaman, bir kaşık margarini ve sıvıyağı iyice kızdırın Biftekleri yağın içinde alt ve üst olmak üzere nar gibi kızartın Sıcak, yeni kızarmış bifteğin üstüne rendelenmiş kaşarı serpiştirin Bir iki dakika kaşarlar eriyene kadar ateşte tutun Rendelenmiş domatesi, bir kaşık margarinle ve iki kaşık suyla koyulaşana kadar pişirin Elde ettiğiniz domates sosunu, kaşarlı bifteğinizle beraber sıcak olarak servis edin Afiyet Olsun |
Cevap : Kaşarlı Biftek |
03-08-2008 | #2 |
inci_tanesi
|
Cevap : Kaşarlı Bifteklezetli bir görünüşü var paylaşmn içn saol
__________________
|
|