Öylesine Yaşıyorum İşte! |
03-02-2008 | #1 |
suskun
|
Öylesine Yaşıyorum İşte!ÖyLeSiNe yAşIyOrUm Öylesine sabah ekmek almaya çıkıyorum Mis gibi oksijeni tüm alyuvarlarım hissedercesine içime çekiyorum öylesine Öylesine içiyorum bir büyük bardakla çayı yudum yudum senin o çay karası gözlerini anarak Öylesine aşk cümleleri yazıyorum sana dair bana dair aşka dairbembeyaz bir kağıdave yine öylesine siyah bir tükenmez kalem ile karalıyorum üstünü okumasın kimse diye Şırıl şırıl yağmur yağerken öylesine başıboş dolaşıyorum sokaklarda yağmurdan tüm kirleri arındırmasını isteyerek Öylesine kulağımın arkasına sıkıştırdığım sigarayı alıp Öylesine bir çakmak çakıpVe yine öylesine çekiyorum ciğerlerime derin derin ölümü isteyerek Gülüyorum öylesine birilerini mutlu etmek içinVe yine öylesineağlayamıyorum çok isterken bile Gökyüzünde kandiller gibi yanan yıldızlara ilişiyor gözlerim öylesineVe yine öylesine bir yıldız seçiyorum en parlağından bana en yakınından Öylesine ders çalşyorum Yada öylesine kendimi avutmaya çalışıyorum Öylesine bir şarkı tutturuyor dilimsanki çevremdeki insanlara işkence etmek istercesineve yine öylesine susuyorum gözlerim çok şey anlatırken Öylesine bir rüzgar esiyorkalbimdeki küllenmeye yüz tutmuş ateşi alevlendirdiğinin farkında olmadanöylesine gözlerim yağmurunu boşaltmak istiyorve ben yine öylesine bunu mutfakta doğradığım soğana bağlıyorum Öylesine geceyi bekliyorum evin bir köşesinde , karanlık beni sarsın sarmalasın diye Saatin kaç olduğnu bilmeden öylesine seni düşünüyorum bir anBakışların karşıma çıkıyor ve beni benden alıyor o kara gözlerin sen farkında olmadan Ve yine öylesine herbir hücreme güneş doğuyor o bakışlar ile Uyumak istiyorum öylesine rüyamda seni görürüm umuduylave yine senin yokluğunu hatırlıyorum öylesine hüzün doluyor bakışlarıma Öylesine vazgeçiyorum hayattan, senden, bendenve yine öylesine bir hançer saplıyorum kalbimin tam ortasına ellerimle kendime hiç acımadan Dedimya öylesine yaşıyorum öylesine işte Belkide hiç bilmeden en zorunu seçiyorum yaşamanın, hayatın öylesine Dedimya öylesine yaşıyorum öylesine