Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işte, yaşıyorum, öylesine

Öylesine Yaşıyorum İşte!

Eski 03-02-2008   #1
suskun

Öylesine Yaşıyorum İşte!

ÖyLeSiNe yAşIyOrUm

Öylesine sabah ekmek almaya çıkıyorum
Mis gibi oksijeni tüm alyuvarlarım hissedercesine içime çekiyorum öylesine
Öylesine içiyorum bir büyük bardakla çayı yudum yudum senin o çay karası gözlerini anarak
Öylesine aşk cümleleri yazıyorum sana dair bana dair aşka dairbembeyaz bir kağıdave yine öylesine siyah bir tükenmez kalem ile karalıyorum üstünü okumasın kimse diye
Şırıl şırıl yağmur yağerken öylesine başıboş dolaşıyorum sokaklarda yağmurdan tüm kirleri arındırmasını isteyerek
Öylesine kulağımın arkasına sıkıştırdığım sigarayı alıp Öylesine bir çakmak çakıpVe yine öylesine çekiyorum ciğerlerime derin derin ölümü isteyerek
Gülüyorum öylesine birilerini mutlu etmek içinVe yine öylesineağlayamıyorum çok isterken bile
Gökyüzünde kandiller gibi yanan yıldızlara ilişiyor gözlerim öylesineVe yine öylesine bir yıldız seçiyorum en parlağından bana en yakınından
Öylesine ders çalşyorum Yada öylesine kendimi avutmaya çalışıyorum
Öylesine bir şarkı tutturuyor dilimsanki çevremdeki insanlara işkence etmek istercesineve yine öylesine susuyorum gözlerim çok şey anlatırken
Öylesine bir rüzgar esiyorkalbimdeki küllenmeye yüz tutmuş ateşi alevlendirdiğinin farkında olmadanöylesine gözlerim yağmurunu boşaltmak istiyorve ben yine öylesine bunu mutfakta doğradığım soğana bağlıyorum
Öylesine geceyi bekliyorum evin bir köşesinde , karanlık beni sarsın sarmalasın diye
Saatin kaç olduğnu bilmeden öylesine seni düşünüyorum bir anBakışların karşıma çıkıyor ve beni benden alıyor o kara gözlerin sen farkında olmadan Ve yine öylesine herbir hücreme güneş doğuyor o bakışlar ile
Uyumak istiyorum öylesine rüyamda seni görürüm umuduylave yine senin yokluğunu hatırlıyorum öylesine hüzün doluyor bakışlarıma
Öylesine vazgeçiyorum hayattan, senden, bendenve yine öylesine bir hançer saplıyorum kalbimin tam ortasına ellerimle kendime hiç acımadan
Dedimya öylesine yaşıyorum öylesine işte
Belkide hiç bilmeden en zorunu seçiyorum yaşamanın, hayatın öylesine
Dedimya öylesine yaşıyorum öylesine

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com