Sadece Bu Sabah İçin(Bir Anne-Baba nın Çoçuğu İçin Yazdığı Gerçek Olan) Düşünceler |
02-29-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Sadece Bu Sabah İçin(Bir Anne-Baba nın Çoçuğu İçin Yazdığı Gerçek Olan) DüşüncelerSadece bu sabah için, içimden aglamak geldigi halde yüzünü gördügümde gülümseyecegim Sadece bu sabah için, ne giymek istediginin seçimini sana birakacagim, gülümseyerek ne kadar yakistigini söyleyecegim Sadece bu sabah, çamasirlari yikamaktan vazgeçip seninle parkta oynamaya gidecegim Bu sabah bulasiklari lavaboda birakip, bulmacanin nasil çözüldügünü bana ögretmeni izleyecegim Öglenden sonra telefonun fisini çekip bilgisayari kapatacagim ve arka bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracagim Bu ögleden sonra dondurma arabasi için çigliklar attiginda sana hiç kizmayacagim ve gelirse bir tane alacagim Bu ögleden sonra büyüdügünde ne olacagin hakkinda hiç canimi sikmayacagim yada seni ilgilendiren konularda ikinci bir düsünce üretmeyecegim Bu ögleden sonra kurabiye pisirirken bana yardim etmene izin verecegim ve çalismayacagim Bu ögleden sonra Mc Donald's a gidecegiz ve iki tane çocuk menusu isteyecegiz ki,iki oyuncak alabilesin Bu gece seni kollarimda tutacagim ve nasil dogdugunu seni ne kadar çok sevdigimi anlatacagim Bu gece küvette sulari siçratmana izin verecegim ve sana hiç kizmayacagim Bu gece geç saate kadar oturmana ve balkonda oturup yildizlari saymana izin verecegim Bu gece yanina uzanip en sevdigim TV programlarini bir kenara birakip parmaklarimi saçlarinda dolastirirken bana en büyük armagani verdigi için Allah'a sükredecegim Kayip çocuklarini arayan anne ve babalari düsünecegim Yatak odalari hastane odalarinda donuk bakislarla, daha fazla içlerinde tutamadiklari çigliklariyla hasta çocuklarini seyreden anne-babalar düsünecegim Ve bu gece yanagina iyi geceler öpücügü için biraz daha uzun tutacagim kollarimda Allah'a senin için tesekkür edip bize yalnizca bir gün daha vermesi için yakaracağım alıntı
03-01-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Sadece Bu Sabah İçin(Bir Anne-Baba nın Çoçuğu İçin Yazdığı Gerçek Olan) Düşüncelerayy çoq güsel gülgüzeli paylaşım için tşkler |
Cevap : Sadece Bu Sabah İçin(Bir Anne-Baba nın Çoçuğu İçin Yazdığı Gerçek Olan) Düşünceler |
03-02-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : Sadece Bu Sabah İçin(Bir Anne-Baba nın Çoçuğu İçin Yazdığı Gerçek Olan) Düşünceler |
|