Çağımızın Fıkrası |
02-29-2008 | #1 |
[KAPLAN]
|
Çağımızın FıkrasıAdamın biri New York, Central Park'ta yürüyüş yaparken, aniden bir pit bull köpeğinin küçük bir kıza saldırdığını görür Koşar ve köpekle boğuşmaya başlar Köpeği öldürüp, kızın hayatını kurtarmayı başarır Bu sahneyi gören polis, adamın yanına gelir ve derki: " Sen bir kahramansın, yarın bunu gazetelerde okuyabilirsin : " Cesur New York'lu küçük kızın hayatını kurtardı" Adam :" Ama ben New York'lu değilim!" O halde, sabahleyin gazeteler şunu yazacaklar: " Cesur Amerikalı küçük kızın hayatını kurtardı" diye cevap verir polis "Ama ben Amerikalı da değilim" - der adam " Ya, o halde nerelisin?" Adam : " Iraklıyım !" der Ertesi gün gazeteler şöyle yazar : " Radikal islamci, masum Amerikan köpeğini öldürdü" |
Cevap : Çağımızın Fıkrası |
02-29-2008 | #2 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Çağımızın Fıkrasıherşey çok güzel özetlenmiş gülsek mi ağlasak mı :s teşekkürler [KAPLAN]
02-29-2008 | #3 |
suskun
|
Cevap : Çağımızın FıkrasıBütün gerçekler gözönünde,burdanda ırk ayrımcılığını fazlasıyla görebiliyoruzFıkra ama güLemedim malesef:( Anlamlı paylaşımınız için teşekkürler Sevgili KAPLAN!
03-01-2008 | #4 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Çağımızın Fıkrasıtşkler kaplan komik ama gerçekten gülmeq gelmio içimden :(:( |
|