Ucu Kırık Kalemimden! |
02-28-2008 | #1 |
suskun
|
Ucu Kırık Kalemimden!uCu KıRıK KaLeMiMm ufacık bir kagıda ve ucu kırık kalemime esir düştüm yine her vedanda olduğu gibi simdi bir tek onlar benimle kolay olurdu önceleri ; sana olan kırgınlığımı, kırık kalemimle ufacık kağıtlara uzun uzun cümlelerle anlatmak sanırım değişen birşeyler var şimdi elim gitmiyor kalemime gitmek için cabaladığındaysa kalemim ondan kacıyor ben seni yazdım mı yani ? ugruna bir hayat adadığım seni ; ufacık kağıt parcalarına sığdırabildim mi ha gayret! yazılmalı birkaçyüz satır daha sen birkaç veda daha etmelisin bana ve ben o vedalardan sonra seni yazmalıyım yine ucu kırık kalemimle o yırtık kağıt parcalarına ne yani simdi ben yazdım mı seni cok mu ağır geldi bu son vedan yada tüm vedalarının bir eserimiydi bu en azından ’GEL’ yazmalıyım;tüm diger parcaların sonuna eklediğim gibi geri döndürürdü her seferinde o ’GEL’ ler seni yada ben öyle kandırdım kendimi hayaline yenik düştü kapandı biraz gözlerim actığımda bir cüle yazabildiğimi farketti yorgun yüreğim ÜZGÜNÜM;BEN SENİ COKTAN YAZDIM VE COKTAN KOYDUM NOKTANI SEVDİĞİM