Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzel, sözler

Güzel Sözler...

Eski 02-17-2008   #1
gülgüzeli

Güzel Sözler...

Şimdi toprağa akıttığım kanım bir gül'e can suyu olacak Gül’ün rengi kan kırmızı; sana gönderiyorum sevdiğim Artık ellerinde sımsıcak bir Gül'ümGül'ün kokusu kelimelerim oldu, Dalı sıcaklığım, Tomurcuğu gözlerim
Her gölgeyi sevemezsin,binlerce gölgenin arasından seninkine benzeyene rastladığında hissettiğin duygudur aşktanımlayamazsın

Ben bütün yeşillerimi inatçı ayazlara çaldırdım;sen kendinin ellerinden tut,kendine benim için bir gül ver
ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı

Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın,keşke yalnızlığımla paylaştığımı seninle paylaşsaydım,keşke senşn adın yalnızlık olsaydı da ben yalnız kalsaydım

Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşumSenden öncesi yoktu,seninle var olmuşumSende bütün umutlar,sende bütün duygularBeni sende arama,ben artık senin olmuşum

Dün akşam yine seni düşündüm birşey tıkandı boğazıma ağlayamadım ölümmü yoksa sensizlikmi korkuttu ayırt edemedim çünkü farkı yoktu "ÖLÜM SENSİZLİKSE SENSİZLİK ZATEN ÖLÜMDÜ"

Düşüncelerine dikkat et eyleme dönüşür,eylemlerine dikkat et alışkanlıklara dönüşür! alışkanlıklarına dikkat et kişiliine dönüşür!Kişiliğine dikkat et kişiliğin kaderindir!!

Ben hüzünlerle sevdim şiirleri,
Ben hüzünlerle büyüttüm kendimi,
Küçükken gamzelerim vardı benim,
Büyüyünce hüzne sattım hepsini

Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar ,ne de şeytan bi günahı ,Seni beklediğim kadar Geçti istemem gelmeni ,yokluğunda buldum seni, bırak vehbimde gölgeni, gelme artık neye yarar

Gül filizlendiği andan itibaren Güneşe aşıktır Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz

Dibine vurmu$ geceLerden geLdimYaLanIm yokßir ceßimde küfür,ßir cebimde CocukLara $ekerLe ya$adimHepinizin gurbetindeyim $imdi

Biz isyankar sokaklarda büyüdük gülüm,anlamayız senin gibi ballı ekmek yemeyiBiz 10 yaşında dünyaya,15 yaşında kasıp kavuran aşklara isyan etmişizBilmeyiz kaygan pistte dansetmeyi,satmayız on kuruş için bize hakkı olan sevenleri

Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar, Güneş Yanlız Olsada Etrafına Işık Saçar, Unutma Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık, Kargalar Sürüyle KARTALLAR YANLIZ UÇAR!

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, içleri doldukça eğilirler
(Montaigne)

İyimser bir insan ayakkabıları çalınınca“ayaklarım var ya” diyebilen insandır (Sokrates)

İçiniz kor gibi yanarken susmak acıların en beteridirama: olgunluk susmakta gizlidir

Göz yaşları merhamete delildir,yürek yanmadıkça göz yaşarmaz(MEVLANA)

Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır - Necip Fazıl Kısakürek

Herkes düşüncelerinin büyüklüğü kadar özgürdürHerkes kalbinin temizliği kadar masumdur ve herkes masumluğu kadar sevilirmiş

Eğer sonunda arzularına kavuşacaksan güç kullanmak erdemdir [ADOLF HİTLER]

"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz,Bildiğini bilmeyeni uyarınız,Bilmediğini bilene öğretiniz,Bilmediğini bilmeyenden kaçınız"

"Akıl insanın külahına takılı bir çividirYumruğu yemeden içeriye girmez"

Söz bilirsen bir söz söyle ondan ibret alsınlar,söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar

Suçlular iktidarda; kahramanlar sürgünde ölür

İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır

Caresiz kaldiginizda bilin ki tek care yine kendinizsiniz

Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz!"

Ayakta olmek diz ustu yasamaktan daha cok onur vericidir!

Öğrenmek, akıntıya kürek çekmek gibidir Durduğun anda geri gidersin"Benjamin Britten"

Kelimelerin gucunu bilmiyorsan,insanlarin kuvvetini asla tahmin bile edemezsin!

Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir

Dostu da severim düsmani da Çünki dost gücümü, düsman ise ¤¤¤¤imi gösterir

Hayatta en aci sey ;Insanoglunun yasam surecindeki kacirmis oldugu firsatlardir!

Basit bir insanı dost edinmek isterseniz övün; olgun birini dost edinmek isterseniz eleştirin

Caresiz kaldiginizda bilin ki tek care yine kendinizsiniz…!”

“Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz…!”

“Ayakta olmek diz ustu yasamaktan daha cok onur vericidir…!”

“Akilli olanlar sebepler konusunda tartisirlarAma nihai karari sonucta surekli *****lar verir…!”

“Kelimelerin gucunu bilmiyorsan insanlarin kuvvetini asla tahmin bile edemezsin…!”

“Hayatta en aci sey ;Insanoglunun yasam surecindeki kacirmis oldugu firsatlardir…!”

“Kucuk seylere gereginden cok onem verenler , elinden buyuk is gelmeyenlerdir”

“Hepimiz hayatin kisaligindan söz ederiz de, bos geçen zamanimizi nasil kullanacagimizi bilmeyiz”

Böcek olmayi kabullenenler, ezilince sikayet etmemelidirler

“Askin ilk solugu mantigin son solugudur

“Düsünceniz ne ise yasaminizda odur, yasaminizin gidisini degistirmek istiyorsaniz düsüncelerinizi degistiriniz

“Yasamimizda isledigimiz hatalarin cogu dusunmemiz gereken yerde
hissetmekten,hissetmemiz gereken yerde dusunmekten ileri gelmektedir

“Eger çok kisa bir süre sonra öleceginizi biliyorsaniz ve tek bir telefon konusmasi
yapmaya zamaniniz varsa, kimi arar ve ona
neler söylerdiniz? Öyleyse neyi bekliyorsunuz ?”

“Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir…”

“Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz…”

“Karanliklara sitem edecegimize hepimiz bir mum yaksak, karanliklar aydinliga donerdi

“Gomlegin ilk dugmesi yanlis iliklenince digerleri de yanlis gider

“Yarin bambaska bir insan olacagim diyorsun Niye bugunden baslamiyorsun? ”

“Felaketin bir iyiligi varsa oda hakiki dostlarimizi tanitmasidir!”

“Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir”

“Geçmise dönük keskelerle yasamaktansa, gelecege dönük belkilerle yasamayi tercih ederim

“Nefsini sabretmeye alistirabildiysen ona zaferlerini müjdele…”

“Gerçek ilerleme ilerici olmaktan degil, ilerliyor olmaktan meydana gelir? ”

“Insanlar sizden elestiri isterler; ama duymak istedikleri övgüdür

“Akýl susunca düsünce durur, düsünce durunca, hareket durur, hareketsizlik, çürümenin esigidir

“Hayati seviyorsaniz, zamaninizi bosa geçirmeyin Çünkü zaman hayatin ta kendisidir

“Her zaman dogruyu söyle; ne dedigini hatirlamak zorunda kalmazsin

“Bugün halledemedigimiz bir sorunun nedeni, dün onu dogru yapmak için zaman ayirmamis olmamizdir

Yasam geriye bakarak anlasilir, ileriye bakarak yasanir

“Yetenek denen armagan, ihtiras, yani basari arzusu ile birlestiginde öyle bir yogunluk kazanir
ki, dünyada hiçbir güç onu durduramaz

“Dostu da severim düsmani da Çünki dost gücümü, düsman ise ¤¤¤¤imi
gösterir

Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün (Doris Lessing)

Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın (Confucius)

• Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir!! (La Rochefoucauld)

• Mutlu olduğunuz zaman, size bu mutluluğu veren faziletleri sonradan kaybetmeyiniz! ( AMaurois)

• Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir (Goethe)

• Herşeyi bildiğini sanma! gerçekte çok bilgili olsanda kendine Cahilim diyebilecek cesaretin olmalı (Ivan Pavlov)

• Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır (Çin atasözü)

• Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım (Necip Fazıl Kısakürek)

• Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür (Aristo)

• Yazı yazmayi öğrenmek, herşeyden önce düşünmeyi öğrenmektir (Amie Suche)

• Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür Ama onları unutmak büyük bir *****lıktır (Jf kennedy)

• Üç kişinin bildiğini, bütün köy biliyor demektir! (Alman atasözü)

• Kötü bir cemiyetin bozamadığı insanı, Kötü bir arkadaş bozar (La Edri)

• Sanssizliga katlanabiliriz, çünkü disaridan gelir ve tümüyle rastlantisaldir Oysa yasamda bizi asil yaralayan, yaptigimiz hatalara hayiflanmaktir (Oscar Wilde)

• Iyi agaç kolay yetismez;rüzgar ne denli güçlü eserse,agaç da o denli saglam olur (JWillard Marriot)

• Dünya güzeldir, ama bir şairin gözüyle daha da güzel olur (Goethe)

• İnsanlar hatalarını mutluyken değil ancak mutsuzken anlar (Daniel Defoe)

• Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir (Oscar Wilde)

• Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanmak, yahut da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır (La Bruyere)

• Hayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız (Cenap Şahabettin)

• Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir (Tolstoy)

• Güzellik, çoğu zaman kusurları gizleyen bir örtüdür (Balzac)

• Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir (HZMUHAMMED)

• İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, içleri doldukça eğilirler (Montaigne)

• Aşk, imkansız birçok şeyi mümkün kılar (Goethe)

• Gerçek bir arkadaş, iki gövdede yaşayan bir ruhtur (Aristo)

• Kadın olsun , kitap olsun cildine aldanmayıp içindekilere bakılmalıdır (Cenap Şahabettin)

• Aşk köprü kurmaktır İnsanlar köprü kuracakları yerde, duvar ördükleri için yalnız kalırlar (Newton)

• Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler (Mevlana)

• Para açlığı giderir, mutsuzluğu değil, yemek mideyi doyurur, ruhu değil (Shaw)

• Zor is, zamaninda yapmamiz gereken fakat yapmadigimiz kolay islerin birikmesiyle meydana gelir ( JJRousseou)

• Nankör insan, herseyin fiyatini bilen, fakat hiçbir seyin degerini bilmeyen insandir (Oscar Wilde)

• Atalarindan sana kalani haketmeye bak! Yoksa senin olmazlar (Goethe)

• Kıskançlıkda gururun payı aşktan fazladır (La Rochefoucauld)

• Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister (Oscar Wilde)

• Akıllı olmak da bir şey degil, mühim olan o aklı yerinde kullanmaktır (Descartes)

• Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim (Yilmaz Erdogan)

• Baskalarını sık sık affedin, ama kendinizi asla (Publilius Syrus)

• Gerçek aşkta ne vefa vardır ne cefa (Mevlana)

• Insan ne kadar büyük ruhlu olursa, aşkı o kadar derin bir şekilde duyar (Leonardo da Vinci)

• Insanları iyi tanıyın, her insani fena bilip kötülemeyin, her insanı da iyi bilip övmeyin (Mevlânâ)

• Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır (Confucius)

• Yemine gerek görmeyecek kadar sözlerine sadık ol (Dale Carnegie)

• En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır (Moliere)

• Insanları yükselten iki büyük vasıf vardır; erkeğin mert, kadının namuslu olması (Napoleon)

• Aşk, eşeğe bile dansettirir (Fransız atasözü)

• Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir (Balzac)

• Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez (Mevlana)

• Sevdiğini elde edemezsen, elde ettiğini sevmeye çalış (Corneille)

• Başa kakılan bir iyilik daima hakaret yerini tutar (Racine)

• Yaptığın iyiliği hatırlama, gördüğünü unutma (CChillon)

• Hile, oyunu kazandırsa da, kaderi değistirmez (La edri)

• Sevgi insanlıgın, şiddet hayvanlıgın kanunudur (Gandi)

• Dostuna da düşmanına da yardım et Çünkü o zaman,dostunla daha yakın dost, Düşmanınla da dost olursun (Cledbul)

• Eğer bir kimseyi kimse sevmiyorsa, bunun sebebini araştırmalıdır Eğer bir kimseyi herkes seviyorsa bunun sebebini de araştırmalıdır (King Dse)

• Ne söyleyeyim diye başta düşünmek, niçin söyledim diye sonunda pisman olmaktan iyidir! (Sadi)

• Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim (Goethe)

• Yemine gerek görmeyecek kadar sözlerine sadık ol (Dale Carnegie)

• Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin (Don Herold)

• Sevgi birliğe, bencillik yalnızlığa götürür (Schiller)

• Yalnız seni sevenleri sevmek sevgi değil, değiş tokuştur (Cenap Şahabettin)

• Karanlığı lanetlemektense, bir mum yakın (Konfüçyus)

• Yüzünü güneşe çeviren insan, gölge görmez (Helen Keller)

• İyimser kişi, yaranın üstünde artık kabuk, kötümser kişi ise kabuğun altında yine yara görür (Shakespeare)

• İki şeyin elden gitmeden değerini takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik (Hz Ali)

DURMUS SAAT BILE GUNDE IKI KEZ DOGRUYU GOSTERIR (VILENIN)

• ASK COK RENKLI BIR CICEKTIR AMA YETISTIGI YER KORKUNC UCURUMLARIN KENARIDIR(STENDHAL)
  • SACMA BIR ZAMANIN KIYISINDA KURULMUS YASAMDAN NE FAYDA BEKLENEBILIR KI GEC OLMADAN GITMELI SIYRILMALI MAKAMSIZ UMUTLARLA YANYANA GUZEL BIR YASAM TASINMALI BERRAKLIKLARA…

• INSANLAR DIKENLER ARASINDA GULU GORUP SEVINECEKLERINE, GULLER ARASINDA DIKENLERI GORUP SIKAYET EDERLER…

• DENIZLER YOLCULUGA CAGIRIR DURURDA BENI GITMEM, DUSUNEREK GERI DONECEGIM GUNU BEN BUYUK RUZGARLARI SEVERIM BUYUK OLSUN ASKIM DA, OZLEMIM DE HEPSI, HER SEY VE MAHZUN

• GUL KI NE DUSUNDUGUNU BILMESINLER…
    DUSUNCELERINE DIKKAT ET EYLEME DONUSUR! EYLEMLERINE DIKKAT ET ALISKANLIKLARA DONUSUR! ALISKANLIKLARINA DIKKAT ET KISILIGINE DONUSUR! KISILIGINE DIKKAT ET KISILIGIN KADERINDIR!!

• SIZ IZIN VERMEDIKCE, HIC KIMSE, KENDINIZI DEGERSIZ HISSETTIREMEZ!

• BILGISIZLER ICINDE BIR BILGIN OLULER ICINDE DIRI DEMEKTIR…

• INSANLARIN SIZE KARSI OLMALARI DIYE BIRSEY YOKTURONLAR KENDI MENFAATLARININ YANINDADIR

• BEKLENEN GUN GELECEKSE CEKILEN CILE KUTSALDIR…

• KARAMSAR OLMAK ZOR DEGIL, ZOR OLAN CILGIN BIR FIRTINADAN SONRA GOKKUSAGI GIBI GULUMSEYEBILMEKTIR

• KIM DEMIS ALKOL KOTU DIYE,BEN HERSEYIMI AYIKKEN KAYBETTIM!!

• INSANLAR RUZGARLA HARAKET EDEBILEN BIR GUL GIBI OLMALI KI ETRAFINA GUZEL KOKULAR SACABILSIN…

• AYAKKABIMIN ALTI DELIKTI AMA USTU HER ZAMAN BOYALIYDI…

• BATAN GUNES UMUDUMUZ DOGAN GUNES TESELLIMIZ OLSUN

• BIZ ISYANKAR SOKAKLARDA BUYUDUK GULUMANLAMAYIZ SENIN GIBI BALLI EKMEK YEMEYIBIZ 10 YASINDA DUNYAYA,15 YASINDA KASIP KAVURAN ASKLARA ISYAN ETMISIZBILMEYIZ KAYGAN PISTTE DANSETMEYISATMAYIZ ON KURUS ICINBIZE HAKKI OLAN SEVENLERI…

• HAYAT BIR FILM GIBICILELI YADA ZEVK VERICIGULUP AGLAYANIDA VARAGLAYANI GULENIDE VARGULENLER COK AGLARAGLAYAN YUREKLERI TAS BAGLARHER BIR DAMLACIKDA ANILAR

• SENI DIGERLERINDEN FARKSIZ YAPMAYA TUM GUCUYLE GECE GUNDUZ CALISAN BIR DUNYADA, KENDIN OLARAK KALABILMEK, DUNYANIN EN ZOR SAVASINI VERMEK DEMEKTIR BU SAVAS BASLADIGINDA ASLA BITMEZ…

• TENINI BESLEYIP GELISTIRMEYE BAKMA, CUNKU O SONUNDA TOPRAGA VERILECEK BIR KURBANDIRSEN GONLUNU BESLEMEYE BAK! YUCELERE GIDECEK, SEREFLENECEK ODUR

• HAYAT VE YASADIKLARINI BIR OKYANUS GIBI DUSUN… CILGIN VE DELI DALGALARA ISTEYEREK GIRMEZSIN… DURGUN SULAR KENDINI BELLI ETMEZ VE NE ZAMAN COSACAGINI SEN BILEMEZSIN

• KIZ DEDIGIN NAZ ETMEZERKEK DEDIGIN HIC URKMEZDOSTDAN DUSMAN OLMAZ, GAVURDA NAMUS OLMAZ, GUZELDE KUSUR OLMAZ, GERCEK ASKTADA GURUR OLMAZ

• KISA BIR OYKUDUR HAYAT,UGRUNA UPUZUN ACILAR CEKTIGIMIZ,KISA BIR TURKUDUR HAYAT,BIR DAHA SOYLEMEK ICIN DELIRDIGIMIZ…

• BEN HAYATIMA DAHA FAZLA GUN KATAMAM, AMA GUNUME DAHA FAZLA HAYAT KATABILIRIM!

• INSAN KALBINDEKI GERCEK ASK,DORTNALA GIDEN BIR ATTIR,NE DIZGINDEN ANLAR,NE LAF DINLER…(CONFUCIUS)

• GOZ YASLARI MERHAMETE DELILDIRYUREK YANMADIKCA GOZ YASARMAZ(MEVLANA)

• ASK DAVAYA BENZER,CEFA CEKMEKTE SAIDE,SAHIDIN YOKSA DAVAYI KAZANAMAZSIN(MEVLANA)

• INSANLARIN EN BUYUK MUTLULUGU AKILLARINI DOGRU KULLANMAYI OGRENMELERIDIR (RDESCERLAS)

• HER SEDEFTE INCI BULUNMAZ(MEVLANA)

• RUZGARA HAKIM OLAMIYORSAN YELKENLERINI ONA GORE AYARLA VE UNUTMA KI HAYAT KARSILASTIGIN GUCLUKLERLE DEGIL GEMIYI LIMANA GETIRIP GETIREMEDIGINLE ILGILENIR…

• KIMSEYI KIRMAMAK VE UZMEMEK SARTIYLA DILEDIGIN HERSEYI YASA BIRGUN CEKIP GIDERKEN GERIDE NE AKLIN KALSIN , NEDE SENIN YUZUNDEN KIRILMIS BIR YUREK!

• SEVMEK ACI CEKMEKTIR, SEVMEMEK OLMEK…SEVMEK ZEVKTIR AMA YALNIZ SEVILMENIN HICBIR ZEVKI YOKTUR… ARISTO

• DELI SORMUS DELIYE ASK NEDIR DIYE, DELI GULMUS DELIYE BEN NIYE DELIYIM DIYE!

• HICKIMSEYE DEGERINDEN FAZLA DEGER VERME YA ONU KAYBEDERSIN YADA KENDINI MAHVEDERSIN…

• FAYDALI HALE GETIRILEMEYEN ZAMAN KAYBEDILMISTIR, CUNKI ZAMANI DURDURMAK VEYA DEPOLAMAK MUMKUN DEGILDIR…

• DUNYAYI DEGISTIRMEDEN EVVEL, DUNYANIN SENI DEGISTIRMEYECEGI BIR SAGLAMLIGI ELDE ETMEYE CALIS…

• INSANLAR CAY POSETI GIBIDIR,SICAK SUYA ATILMADIKCA GERCEK RENKLERINI VERMEZLER…

• SEVDIGINIZ KISILER SIZDEN CALINIRSA,ONLARI UZUN YASATMANIN YOLU ONLARI SEVMEKTEN ASLA VAZGECMEMEKTIR…BINALAR YANAR,INSANLAR OLURAMA GERCEK ASK OLUMSUZDUR!…

• INSANLAR , KOPRU KURACAKLARI YERE DUVAR ORDUKLERI ICIN YALNIZ KALIRLAR …

• DOGUSTAN SAHIP OLDUKLARINIZLA YASAMAYI OGRENMEK BIR SUREC, BIR KATILIM, YANI YASAMINIZIN YOGRULMASIDIR

• ASK INSANIN HEM DOSTU HEM DUSMANIDIR INSANI ONUN GIBI YIKAN ONUN GIBI SEVINDIREN BR SEY YOKTUR HAYATTA!

• YASAMIN EN ILGINC YANLARINDAN BIRIDE EN IYININ DISINDA BIRSEY KABUL ETMEYENLERE GENELLIKLE EN IYIYI VERMESIDIR…

• ISIGI ONUNE AL, YURU GOLGEN ARKANDAN ISTER GELSIN, ISTER GELMESIN…

• BES SEY GERI GELMEZ SOYLENEN SOZ KACIRDIGINIZ FIRSAT ATILAN OK GECEN ZAMAN GIDEN GENCLIK…

• ALLAH GUCU ERKEGE, GUZELLIGI KADINA VERMIS NE VARKI HERSEYI YENEN GUC GUZELLIGE YENILMIS

• ALDIGIMI VERDIGIMI DEGIL BENDE KALANI ARAMAK VE BULMAK BUTUN MESELE, DUNDEN BUGUNE KALAN, BUGUN YASAMIN TA KENDISI, YARIN HERSEYIN HEPSI YALAN, BI SEVGIDEN OTESI
    INSANLAR SEVILDIKLERINI OGRENINCE, SEVDIKLERI KISIYE EZIYET ETMEKDEN BUYUK ZEVK ALIYORLAR
    INSAN ONCE OZGUR OLMALI KI OZGURCE SEVEBILMELI YADA SEVMEYI TAM MANASIYLA OGRENMELIKI SEVGISI UGRUNA OZGURLUK ICIN SAVASABILMELI
    ASK SAVASA BENZER, KOLAY BASLAR ZOR BITER…
    TARIHIN BILINCI OLSA GECMIS KALMAZDI ZAMAN SIFIRLANIP GELECEK OLMAZDI
    HAYATTA BIRTEK MUTLULUK VARDIR, INSANIN SEVMESI VE SEVILMESI
    SOZLER KAGIDA DOKULUNCE, ANLAMINI YITIRMIS HECELER GUVEN EKSILINCE BIRINE, SEVGI BITERMIS DERLER
    OLGUN INSAN GUZEL SOZ SOYLEYEN DEGIL, SOYLEDIGINI YAPAN VE YAPABILECEGINI SOYLEYEN INSANDIR
    HAYATTA NEYIN ONEMLI OLDUGUNU KESFETMEK ICIN BIR FELAKET BEKLEMEMEK GEREKIR
    SILGI KULLANMADAN RESIM CIZME SANATINA HAYAT DENILMEKTEDIR
    DORT SEY ASLA GERI GELMEZ, SOYLENEN SOZ, ATILAN OK, GECMIS HAYAT VE KACIRILMIS FIRSAT
    BIZI UZMESI GEREKEN KARSILASTIGIMIZ IMKANSIZLIKLAR DEGIL, KACIRDIGIMIZ FIRSATLARIN GEC FARKINA VARMAMIZ OLMALIDIR
    ICINIZ KOR GIBI YANARKEN SUSMAK, ACILARIN EN BETERIDIR
    INSANLAR AKILSIZLIKLARI YUZUNDEN ALINLARINDA YAZILI OLANDAN DAHA COK ACI CEKERLER
    BUYUK INSAN MUSTARIP OLDUGU ZAMANLARDA BILE BASKALARININ ISTIRABINI DUSUNEBILENDIR
    EGITIM INSANIN GUC SANDIGI YADA GERCEKTEN KOLAY ALT EDILEBILEN ENGELLERI NASIL ASACAGINI OGRETME SANATINDAN BASKA BIR SEY DEGILDIR
    HEP YARIN OLSUN ISTEDIM, YARINLAR DA DUN OLDU! TA KI SON YARINA KADAR!

• SUC SEBEBINI VERENDEDIR, SORUMLULUK YUKLEME ISTEMEDIGIMIZ OMUZLARA BIR DE PISMANLIK EKLEMEMEKTIR

• alıntıdır

Cevap : Güzel Sözler...

Eski 02-17-2008   #2
Şengül Şirin

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, içleri doldukça eğilirler
(Montaigne) bu sözü çok severimçok anlamlı bulurum teşekkürler gülgüzeli

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-17-2008   #3
Equinox

• En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır (Moliere)

hepsi birbirinden anlamlı Elinize sağlık gülgüzeli

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-17-2008   #4
black_R-O-S-E

Gül filizlendiği andan itibaren Güneşe aşıktır Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz

hepsi birbirinden harikapeyleştığın için teşekkür ederim gülgüzeli

Eski 02-18-2008   #5
gülgüzeli

Esmer_yar,Kaplan,Şengül abla,Equinox,black_R-O-S-E >>Teşekkürler ilginizden dolayıOkuyan gözlerinize sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com