![]() |
Bu Kadar Sevebilir Misiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Bu Kadar Sevebilir MisinizBu Kadar Sevebilirmisiniz Bir otobüs durağında karşılaşmışlardı ilk kez ![]() ![]() ![]() ![]() Biri tıpta okuyordu, öbürü mimarlıkta ![]() ![]() Gençtiler, çok genç ![]() ![]() ![]() Birbirileriyle konuşacak Cesareti bulmaları biraz zaman aldı ama sonunda başardılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "bütün mutlulukların bizim olmasını beklemek, bencillik olur" diyerek devam ettiler hayatlarına ![]() ![]() ![]() ![]() "senin için ölürüm" derdi kadın, sımsıkı sarılıp adama ve adam "hayır, ben senin için ölürüm" diye yanıt verirdi hep ![]() ![]() ![]() "bir tanem, kütüphanenin ikinci rafına bak ![]() ![]() ![]() ![]() kütüphanenin ikinci rafında başka bir not olurdu, "mutfaktaki masanın üzerine bak ve seni çok sevdiğimi sakın unutma" mutfaktaki masadan, salondaki dolaba sevgi dolu notları okuya okuya koşturan kadın, sonunda kimi zaman bir demet çiçek, kimi zaman en sevdiği çikolatalar, kimi zaman da pahalı armağanlarla karşılaşırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etmeye başladı ![]() ![]() ![]() Gördü kadın, üzerinde "satılık" levhası asılı olan ![]() "ne dersin, bu evi alalım mı?" dedi adama ![]() "bu viraneyi yıktırır, harika bir ev yaparız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "sen istersin de ben hiç Hayır diyebilir miyim?" diye yanıt verdi adam ![]() "Amerika’daki tıp kongresinden döner dönmez ararım emlakçiyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece bir hafta ayrı kalacaklarını bildikleri halde, ayrılmaları zor oldu adam Amerika’ya giderken ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu görünmüyor, konuşmaktan kaçınıyordu ![]() Ve çizdiği projeyi verdi kadın ama hiç beklemediği bir cevap aldı: "canım, o ev bizim bütçemizi aşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Mutsuzluk, mutluluğun tadına alışmış insanlara daha da acı, daha da çekilmez gelir ![]() ![]() "senin için Ölürüm, biliyorsun, ne olur anlat" diye dil Döktü boş yere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birlikte geçtiği arkadaşına dert yanarken, "artık dayanamıyorum, sana söylemek zorundayım" diye sözünü kesti arkadaşı ![]() "o, seni aldatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "sus, sus çabuk, duymak istemiyorum bu yalanları" diye bağırdı kadın ![]() Onca yıllık arkadaşını, kendisini kıskanmakla Suçladı ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün, öğle vakti o restoranın hemen karşısında bir köşeye sindi sessizce ve peri masallarının sadece masal olduğunu anladı ![]() ![]() ![]() Kocasının eskiden aynı Hastanede çalıştığı genç çocuk doktorunu tanıdı hemen ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam kocası eve gelir gelmez, bazen bağırıp, bazen ağlayarak, bazen ona sımsıkı sarılıp bazen de yumruklayarak haykırdı suratına her şeyi ![]() ![]() Alıp gitti evden ![]() "son bir kez kucaklamak isterim seni" diyecek oldu ama kadın, "defol" dedi nefretle ![]() ![]() ![]() İlk celsede boşandılar ![]() ![]() ![]() Modern bir aşk hikayesinin Böyle son bulmasına kimse inanamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sabah, ısrarla çalan zilin sesiyle uyandı ![]() ![]() "sen, buraya ne yüzle geliyorsun" diye bağırmak istedi ama sesi çıkmadı ![]() "lütfen, içeri girmeme izin ver, mutlaka konuşmamız gerekiyor ![]() dedi genç kadın ![]() "hiçbir şey göründüğü gibi değil aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerinden akan yaşları Durduramayacağını biliyordu kadın ![]() ![]() ![]() Kutuda ![]() "lütfen bütün notları Sırayla oku bir tanem" Â diyordu ![]() ![]() ![]() Sırayla okudu; "seni çok sevdim", "seni sevmekten hiç vazgeçmedim", "senin için ölürüm derdin hep, doğru söylediğini bilirdim ![]() "fakat benim için ölmeni istemedim" "şimdi bana söz vermeni istiyorum ![]() "benim için yaşayacaksın, anlaştık mı?" son kağıdı eline alırken, kutuda bir anahtar olduğunu gördü kadın ![]() ![]() ![]() "sahildeki evimizi senin çizdiğin projeye göre yaptırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ALINTIDIR) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() içim bi acayip oldu saol cnm çok güsel bi yazı oolmuş insana sevginin gerçekten var olduğunu anlatıyor çok çok teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Ne diyebilirim ki mükemmel bir hikaye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Kadar Sevebilir Misiniz |
![]() |
![]() |
#8 |
stubborn
|
![]() Cevap : Bu Kadar Sevebilir Misinizgerçekten de mükemmel bi hikaye teşekkürler |
![]() |
![]() |
|