Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sahtiyan

Sahtiyan

Eski 02-12-2008   #1
The_SkaNdaL
Varsayılan

Sahtiyan



Sahtiyan gerçek adıyla Berk Şenol 1983'de İstanbul'da doğduTürk Rap'inde son yılların en iyi söz yazarlarından kabul edilen müzisyen müzik kariyerine 17 yaşında başladı 2001 – 2002 yılları arasında ilk demolarını kaydederek Kara Büyü Ep Albümünü yayınladı Buradaki karmaşık, ilgi çekici ve düşündüren sözlerinin yapısı onu diğer birçok müzisyenden ayırarak çeşitli albümler ve projelerde yer almasını sağladı 2007 yılında ise Gökyüzünün ruhani kısmı, son katmanı anlamına gelen 15 tracklik 7 Katli Mixtape yayınlandı Sahtiyan bu dönem içinde Türkçe Rap’in tanınmış isimleri Ceza, Killa Hakan, Fuat, Sagopa Kajmer’in albümlerinde konuk sanatçı olarak yer aldı ve bu kişilerle beraber çalıştı2002 – 2003 de başladığı konserler serisi hala devam etmektedir Bu güne kadar Türkiye’nin çeşitli illerinde 200’e yakın konser vermiştir Ayrıca başta Rock’n Coke, Rockistanbul, H2000, Splash olmak üzere bir çok festival’de ve başta Almanya, Hollanda, İngiltere, Avusturya olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde sahne almıştır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.