Sen Yalan Söyledin Anne... |
02-08-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Sen Yalan Söyledin Anne...Yazdigim bütün sözler asiyor kendini, Ölüyor söze düsürdügüm büyü Bütün sokak -köpeklerinin- qözyasi yüzümde içime kim koydu bu intihari Elim kolum baglandi, Ben hep sessiz aglamalarin kizi kaldim… Coskularim nereye saklandi? Askin çocugu hep aci, hep aci Bayram kalabaligi sokaklari olmaliydi ömrümün Ben gelmeden bütün mutlu yüzler dagildi Sen yalan söyledin Anne! Hiçbir sevgili saçlarima papatyalardan taç takmadi Öylece bekliyorum dünyanin orta yerinde Lanetlenmis bir siir gibi, Kim okumaya kalksa beni, En güzel yerimde yirtip atiyor Yasamakla ölmek arasinda nefes almaktayim Bütün kuslar kaçiyor ne zaman oksamaya kalksam Söyle Anne! Ben ugursuz yasamlardan arta kalan miyim? Dokundugum bütün camlar kiriliyor Ne taksam gerdanima düsüp dagiliyor Sen yalan söyledin Anne! Bana güzel olmak yakismiyor Kime baksam su sevdigin gözlerimle, Hepsi yok oluyor SirilsIklam kaliyorum Sen yalan söyledin Anne! Alıntı
Gülünce açan çiçeklerim yok ki benim Koynumdaki keskin hüzünlerle, Çok yakisiyorum ayrilik otobüslerine Ne zaman gülsem agzim yüzüm kan Söyle; Beni dogururken seytana mi öptürdün Anne ?