Hangimiz Katil Ruhluyuz.... |
02-08-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Hangimiz Katil Ruhluyuz....Bu bir psikolojik test Öykünün kahramanı bir genç kız Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor Aradan bir kaç gün geçiyor Genç kız, kız kardeşini öldürüyor Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor? Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir? CEVABI AŞAĞIDA Cevap: Genç kız,adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi!
02-08-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Hangimiz Katil Ruhluyuz....kıskançlık demiştim bilemedim25
02-08-2008 | #3 |
blackdream
|
Cevap : Hangimiz Katil Ruhluyuz....bu klasik kaç senedir var ve ben bunu ilk duyduğumda doğru cvbı vermiştim ama hala ölü yok Not: Mesajınız kullandığınız yazı boyutu sebebiyle düzenlenmiştir |
Cevap : Hangimiz Katil Ruhluyuz.... |
02-08-2008 | #4 | |
gülgüzeli
|
Cevap : Hangimiz Katil Ruhluyuz....Alıntı:
Özürdilerim arkadaş klasik olduğunu bilmiyordum bilseydim yollamazdım:) neyse inşallah bidaha olmaz kusuruma bakmazsınız artıkbu arada forum kurallarını okursanız sevinirimşimdiden teşekkürler |
|
|