<<<<Hikaye oluşturma>>>> |
01-01-2008 | #1 |
are-x
|
<<<<Hikaye oluşturma>>>>Birbiriyle bağlantısı olmayan beş kelime veriyoruz o kelimeleri sırayla kullanarak hikaye oluşturuyoruz Örnek:halı,çay,kazak,telefon,kapı Cevap:halının üstünde oturup çayımı içerken çay kazağıma döküldü onu yıkarken telefon çaldığını sandım ama çalan kapıymışgibi saçmalamak serbest Kelimeleri veriyorum: buz forma sopa polis forumsinsi
01-14-2008 | #2 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>Forumsinsi nin basından kalkmadığım için buz kesiyordum beni merak eden arkadaşlarım formalarını ,da alıp geldiklerinde benm elimde Sopa vede karşımda Polisler vardı _________________________ Ayna kampçı bit-pire paris hilton tekerlek kolay gelsin |
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>> |
01-17-2008 | #3 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>otobüste tekerlek üstü oturuken elimde ayna saçımdaki bit-pire ne varsa kamçılıyordum ki paris hiltonu gördüm :) webcam çay kaşığı çatal örgü şişi terlik kolay gelsin |
01-18-2008 | #4 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>[[ONcelik le teprik etmeliyim olayı cok mayak balamışsın:D:D]] KAdın ÖRGÜ ŞİŞİ ile TERLİK örerken WEPCAM de çocoğunun ÇAY KAŞIĞINI VE ÇATALI yere düşürdüğünü gördü :S:S (YERSEN) __________________________________________________ ___________________ POSTER AMPUL BODRUM(zemin kat anlamında :) ) SAKIZ ACİL ÇIKIŞ kolay gelsin :D |
01-18-2008 | #5 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>olmuş gibi saol:):) bodrumdaki ayşe teyze ağzında sakız duvardaki posterlere bakarken ampul patladı o da napsın yazık korktu acil çıkışa doğru koştu :) çokonat elişi kağıdı matematik kitabı resim çantası annten kolay gelsin |
01-18-2008 | #6 |
_SiYaH_
|
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>Bir salı sabahı Ali pazartesinden METEMATİK KİTABININ arasına Koyduğu ELİŞİ KAĞITLARINI evde unuttuğunu hatırladı ve ağlamaya başladı bunu grn öğrenmeni ona ÇOKONAT verdi ali eve geldi ve en sevdiği diziyi izleyecektiki ANTEN koptu bunun üzerine RESİM ÇANTASInı alıp odasında resim yapmaya başladı :S saat telefon dikiş makinesi msn çay bardağı
01-19-2008 | #7 |
dark_defender
|
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>Dün sabahsaat 12 civarıtelefonçaldımsne girmemi istediler bende o sıradadikiş makinasının yanındaki koltukta oturmuş yeni aldığımız çay bardaklarıyla çay içiyoduk ve kalktım msne girdim KİTAP MAKAS BIÇAK DOLAP TERLİK
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz |
01-19-2008 | #8 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>elimde kitabım, yeni aldığım terlikerim ayağımda dolaba doğru giderken önümdeki bıçak(ğ)ı makas zsannettim ve üstüne bastım süt kelebek not defteri hat (telefon hattı) köpek (kolay gelsin) |
01-20-2008 | #9 |
_SiYaH_
|
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>Ayşe KELEBEKli NOT DEFTERİnin üzerine SÜT dökerken HATtaki arkadaşını KÖPEK ıssırdı Para bilgisayar ayakkabı dolap pencere |
01-20-2008 | #10 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : <<<<Hikaye oluşturma>>>>dolaptaki ayakkabımı aldıktan sonra pencereden dışarı bi baktım o sırada babamda bilgisayardaki ileti geçmişini okuyordu ki para istedim yalan hoparlör nemlendirici ders programı 07 uçlu kalem (((kolay gelsin))) |
|