![]() |
Şeytanın sohbeti =D |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Şeytanın sohbeti =Dßirinci kişi:Hadi oğlum kır su seytanın bacağını İkinci kişi:Kırayım değil mi abi? ŞeytN:Has ![]() ![]() ![]() Hakim:Neden öldürdün evladım? Sanık:Aklımı şeytan çaldı efendm ŞeyTn:Valla bir seyden haberim yok,hem herife akıldan eser yok hakim bey Kadın:Neden aldatıın beni? Erkek:Seytana uydum hanım ŞeytN:Hadi ordan sapık,kadını görünce salyaların aktı,benm alakam yok Anne:Oğlum,oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur Şeytn:Yok bacım karşmam ben ![]() Hoca:Neden kopya çektin çocuğum? Çocuk:Seytan işte hocam Şeytn:Dün pc basında chat yapan bendim değil mi çocuğum? Kadın:ßu saate kadar neredeydin? Erkek:Seytna uyup içeyim dedim Şeytn:Yattığın hatunu da söyle yiyorsa Kadın:Şeytan aldı götürdü satamadan getirdi Şytn:Seni de götrsem mi acaba Polis:Söyle bakıyım yavrum neden merdivenden ittin bu çocuğu Çocuk:Şeytan dedi ki vur bitane Şeytn:Oldu ![]() ![]() ![]() Kız:Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsn onun yüzünü ![]() ![]() ![]() Şeytan:Yapmayın kızlar korkarım ben |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şeytanın sohbeti =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
![]() |
![]() |
#2 |
ogzhn
|
![]() Cevap : Şeytanın sohbeti =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDpaylastıgın ıcın tesekkur ederım cok guzel olmus |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
omtii
|
![]() Cevap : Şeytanın sohbeti =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDemeğine sağlık güsell olmuşş :sm_cool: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
efobedo
|
![]() Cevap : Şeytanın sohbeti =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDçok komik yaa
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|