Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alfabessssi, kavuşmanın

Kavuşmanın AlfabesSsSi

Eski 12-01-2007   #1
fbligirl

Kavuşmanın AlfabesSsSi

Öylesine bir gündü, yeni değil de sanki geçmiş günlerden biriydi, öyle gibiydi
Kaç gece beklemiştim seni Kaç gece koynuma hasretini alıp uyumuştum Kaç gece yalnızlık sancısıyla kıvranıp durmuştum Öyle acımasızdı ki geceler, gökteki yıldızlar yüreğime atılan birer taş gibi gelmişti bana Yine de her şeye değerdi bekleyişim
Bütün yollar sana çıkıyordu ama ben asıl senin yolunun benimkiyle kesişmesini bekliyordum
Aylar geçmişti hep vardın ama bir tek o an yanımdaydın Biraz yabancıydın bana, biraz da tanıdık Şaşkındık, şaşkınlığımız çok fazla yansıyordu yüzümüze Göz göze gelmek hiç bu kadar zor olmamıştı Bir bakıştan bin anlam çıkarmak buna denirdi işte Yüzümüzde birbirimize ait izler arıyorduk bakarken
Ne çok duymuştum sesini ama sanki sen ilk kez konuşuyordun İlk kez söylediğin cümleler sahibiyle bütünleşiyordu
Düştükçe gülüşün yüzüne, sessiz olan her şey konuşmuştu içimde Yine de sözler bir türlü çıkmıyordu ağzımdan Oysa boynuna sarılıp "Sen aylardır beklenen, sen yıllardır özlenensin" demek istiyordum Hava serin değildi ama ben titriyordum
Kelimeler hiç bu kadar zor olmamıştı bana Ne zaman bir şey söylemeye kalksam, her seferinde bir şey oluyordu, sözcükler ağzımda donuyordu
Sıcaktın, dokunmasan da yansıtıyordun Biraz önce titreyen ben artık terliyordum Aşktı bu biliyordum ama bunu kendime bile itiraf edemiyordum
Farkında değildin belki, belki ben belli etmiyordum ama yıllardır koruduğum, yıllardır kimseye açmadığım topraklarımı çoktan teslim almıştın bile Sınırlarımdan içeri girmiştin bir kere Yüreğimin en gizli, en kuytu köşelerinde sen vardın artık
İtirazsızdım, belli ki mutluydum Belli ki beni şaşırtan mutluluğun ta kendisiydi Harfleri tükenmez bir kavuşmanın alfabesindeydim Ve ben okumayı sanki yeniden öğreniyordum
Şimdi bu sevdayı bana yaşattığın için kendimi şanslı hissediyorum "Ya sen olmasaydın" diye düşünmüyorum çünkü sen varsın Çünkü sen içimdesin Çünkü sen benim hayat kaynağımsın
Biliyor musun, çölde bulabildiğim bir avuç su olsan, bitmeyesin diye içmem seni Nerede olursan ol benimle kal Ben, bu yürek attığı sürece seninleyim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com