![]() |
Seni Sevmek İçin Sana İhtiyacım Yokki Benim... |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() Seni Sevmek İçin Sana İhtiyacım Yokki Benim...Varlığına alışmıştım tam sen gittiğinde ![]() Yokluğun varlığından daha durgun daha huzurluydu ![]() Sen yokken seni özlemek sen varken özlemekten daha az incitti beni ![]() Ömür boyu yanımda olma sözlerini hiçbirzaman ciddiye almamış olmam sadece şansımdandı, yoksa seni sevecek kadar *****tım ![]() Gidersin diye korkuyla geçen onca gece geçti, seni düşünerek ![]() Sen asla gitmedin ![]() Ama gelmedin de ![]() Paylaşmayı daha küçük bir çocukken öğrenmiştim ![]() Bilmezdim büyüyünce acıtacağını konu sen olduğunda ![]() En son senin için çarptı bu kalp deli gibi ![]() En son senin için gözlerim dalıp gitti uzaklara her gece olduğu gibi ![]() Benim değildin belki ama ![]() Hep sen, benimle tamamlanmış olan eksiklerine bakıp daha fazlasını isterken, ben sende yeni boşluklar yaşyırodum ![]() Daha çoğunu isterken sen, bense yarımlarında kayboluyordum ![]() Kaç kez vazgeç dedi bu yürek, kaç kez yolun kenarındaki ormana girip yok olmak istedi ![]() Senin varlığını bilmek bile yeterken bana, sende kendimi yok hissetmek "yok olduğumdan başka" ne düşündürebilirdiki bana? Oysa düşünsene, ne coşku doluydu yüreklerimiz başlarken yeni bir hayata ![]() Gecelerimizide, gündüzlerimizi de adamaya hazırdık birbirimize, koşulsuz, içten ve sımsıcak duygularımızla ![]() Yaşadığımız her an unutulmaz, doyumsuz ve vazgeçilmez olacaktı ![]() Sen bir sonbahar rüzgarında savrulmuş bir gül yaprağı bense taç olacaktım sana ![]() Şimdilerde, kim savruluyor ve kim onu sarmaya çalışıyor karıştırıyorum artık ![]() Ben bu uykuları, böyle uykuları unutalı çok olmuştu ![]() Acı uykusu, hüzün uykusu, korku uykusu ![]() Ama çok sürmez esaretim biliyorum, Içimdeki bu yenilginin acısı sürsede yıllarca, bir yolunu bulup kavuşurum özgürlüğüme ![]() geride yaşanmış yada yarım kalmış anları bırakarak ![]() Sende tüm ürkekliğinle, tüm hatalarınla, tüm eksiklerinle, tüm haklı gördüğün yalanlarınla vede vicdanınla başbaşasın şimdi ![]() Hepbir şeyler tamamlancak değil ya, bu da böyle yarım kalsın ![]() Yine yanıldım ![]() İlk acım değil ama en büyük acımsın ![]() Sevmemeye yemin etmiştim kimseleri kendimden daha fazla sevmeycektm uğruna hiç bir şey feda etmeyecektim ![]() SENİ SEVMEK İÇİN SANA İHTİYACIM YOK Kİ BENİM -internette rastladığım ve bi anda beni etkilediğine inandığım bi şiiri paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|