![]() |
İki Forum Üyesi Evlenirse:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() İki Forum Üyesi Evlenirse:))İki Forum üyesi Evlenirse:)) oluşan Diyaloglar ![]() ![]() ![]() -aşkıım + efendim canım - hadi yatalım artık ![]() ![]() + tamam aşkım ![]() - topiği kilitledin dimi ((8 Kişi Burada Takılıyor (3 Tanrı Misafiri ve 5 Utangaç Üye) )) - + dağlın nan iki satır yalnız kalamıyacakmıyız karımızla - aşkım kalk topikten tıkırtılar geliyoo ![]() ![]() +kedidir hanım kedi Aşkım -Ben sana küsüm -Neden aşkım -Bugün yazdığın 15 topicden 2sinde bana yorum yapmadın -Ama aşkım hayvanlar aleminde bir öküz hakkında yorum yapmıştım sadece -Olsun altınada yorum yapabilirdin -Saçmalamaya başladın sen artık verengül -Girip o postları editleyeceksin -Ya bi git ya -O zaman bu ilişki burda biter -Düş yakamadan verengül -Banlatcam seni -Ben forumdan ayrılıyorum zaten -İmzanı sil öle git -Sende nickini değiştir -******* -M*ny*k -Akşam eve gelirken 2 ekmek al -Olur + Yaa aşkım yaa gördüğüme göre imzanı değiştirmişsin ![]() - Evet değişiklik olsun diye ![]() + Nasıl ama eskisinde benim adım yazıyordu ya - Hee nasılda unutmuşum ![]() ![]() + Sen beni sevmiyorsun artık Hüsnü ![]() - Olurmu öyle şey aşkımmmmm tabii seviyorum ![]() + Hadi inandım diyelim ![]() - Birde adminmi çıktı şimdi? Nee diye konuşçam adminle ![]() + Eee hani seni mod yapması için yalvarıp (+) rep verecektin ya ondan bahsediyordum ![]() - Ben adminle atıştım 10-15 tane (-) rep verdim ![]() + Ne yaptım dedin sen? - Eee bir kıza sataşıyordu bende - karma verdim ![]() + Sanane elalemin userinden? - Ben ona şeyyy ![]() ![]() ![]() + Sen ona neyyy ![]() ![]() ![]() +aşkm bir şey dicem ama söz ver kızmıcan _söyle allahın belası +evlilik topicimizde yanlışlıkla flood yaptım kızma nolurr _sen benim admınlerle başımı belayamı sokmak istiyorsun !!annen yine bize eksi rep vercek +napayım yaranayım diye admın olmasını isteyen sendin gecenin bu saatinde PM atan kız kim? - ne bileyim ben canım alla alla + kes sesiniiii cevap ver - bir bayan üyenin topiğine yazı yazıp göz kırpmışsın? + ama hayatım biz yöneticiler hep böyle yaparız ![]() ![]() - ben anlamam necati git editle onu! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İki Forum Üyesi Evlenirse:)) |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : İki Forum Üyesi Evlenirse:))komik olmuş teşkkrler puslu ![]() ![]() emeğine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : İki Forum Üyesi Evlenirse:)):Dtşkelr gsel olmş:sm_sleep: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() Cevap : İki Forum Üyesi Evlenirse:))arada nokta olmadığından sanırım:):sm_smile: cidden bu sıralar epey alıngan oldum çünkü konularım üzerinde polemikler biraz yersiz oluyor kimin kimle problemi varsa başka platformlarda tartışsalar çok daha iyi olacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İki Forum Üyesi Evlenirse:))Alıntı:
tabiki bunlar ciddi konular güzelim fakat ben bunun bi mizansene oldugu için, öyle yazdım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
efobedo
|
![]() Cevap : İki Forum Üyesi Evlenirse:))gerçek hayatla karıştırılmış birazda abartılmış ama yinede guseell ve komikk
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
are-x
|
![]() Cevap : İki Forum Üyesi Evlenirse:))komik olmuş paylaşım için tşk:sm_biggrin:
![]() |
Cevap : sam00 |
![]() |
![]() |
#8 |
sam00
|
![]() Cevap : sam00çok komik olmuş teşekkürler:sm_sleep::icongulucukk::icongulucukk ::icongulucukk::icongulucukk::icongulucukk::icongu lucukk::icongulucukk::icongulucukk::sm_biggrin::sm _biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_b iggrin::iconsiritik::iconsiritik::iconsiritik::ico nsiritik::iconsiritik::iconsiritik::Green_Colorz_P DT_01:Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01:Gree n_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01:iconbilmis::ic onbilmis::iconbilmis::iconbilmis::iconbilmis::icon bilmis::sm_sleep::sm_sleep::sm_sleep::sm_sleep::sm _sleep::iconartist::iconartist::iconartist::iconar tist::iconartist::iconartist::iconartist::sm_razz: :sm_razz::sm_razz::sm_razz::sm_razz::sm_razz::sm_r azz::sm_smile::sm_smile::sm_smile::sm_smile::sm_sm ile::sm_smile::sm_smile::Green_Colorz_PDT_06 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
tatia27
|
![]() Cevap : İki Forum Üyesi Evlenirse:))emegine saglık çok komikti puslucum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İki Forum Üyesi Evlenirse:))Paylaşım için sağol
![]() |
![]() |
![]() |