Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz... |
11-15-2007 | #1 |
artemissa
|
Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Yolum uzun Gör güzelim Vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim Sen estikçe ben titrerim |
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz... |
11-15-2007 | #2 |
_SiYaH_
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...İçini DÖK düşün meden ! hiç üzülmeden! sonra sen SEN olursun
11-16-2007 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...çocukların bir masala kandıgı gibi, bende senin sözlerine kanmışım güneşin yeryüzünü yaktıgı gibi, gülüm senin gözlerinde yanmışım gel bulut ol yagda biraz islandır, al başımı dizlerine yaslandır delirmişim sevde beni uslandır, ben aklımı gözlerine takmışım
11-16-2007 | #4 |
JOKER
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...türküler kondurayım apal dudaklarına
11-16-2007 | #5 |
tatia27
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...geçsede gençlik çagım boş kalsada kucagım sözümü tutacagım adını anmayacagımm
11-16-2007 | #6 |
m_r_b
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...gökdelenlerden tükürdüm dünyaya ben hayatım boyuncaaaaa o yüzden kupkuru ağzım bak geçmedi yıllarcaaaa
11-17-2007 | #7 |
rock_alltime
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...ayrı ayrı hepsiyle dans edecektim biraz sohbet ederek çözmeyi deneyecektim neden böyle olmuşuz nerelerde kaybolmuşuz aklımdaki soruların hepsini soracaktım |
11-17-2007 | #8 |
_SiYaH_
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Severim dermisin ben olunca yanında sen olunca yanımda biz olunca yanyana :Green_Colorz_PDT_41 |
11-17-2007 | #9 |
m_r_b
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...bilmek yetmiyor görmek yetmiyorrr yoklğun beni kahrediyor farketmiyor artık olmuyor yokluğun beni terk ediyor |
11-18-2007 | #10 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...yok bir sitemim hayatta herşey kısmet soldu gençligim ömrümü aşkla ziyan ettim agla gönlüm nasip deilmiş vuslat rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim |
11-18-2007 | #11 |
m_r_b
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Shouldn't have let you torture me so sweetly Now i can't let go of this dream I can't breathe but i feel Good enough, I feel good enough for you |
11-22-2007 | #12 |
_SiYaH_
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...tutmam Içimde Duydum Elin El Elinde sormam Kiminle Gördüm Keyfin Yerinde Tek Bir Sözüm Var Dinle öfkem Içimden Tek Bir Canim Var Cenennem Dibinde aşk Yangin Aşilar Yanmadan Olmaz Kalbin Bende Kaldi Onda çarpmaz aşk Yangin Aşiklar Yanmadan Olmaz Aklin Bende Kaldi Onda Durmaz !! |
11-22-2007 | #13 |
m_r_b
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Altı üstü 5 metreydi, dertlerinin birikimi
Belki biter dedin amma sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir amma bugün seni sevmedi ki |
11-24-2007 | #14 |
_SiYaH_
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...HEM KIRICI HEM KIRILGAN YORDUN BENİ GÖNÜLÇELEN :sm_sigh: |
11-24-2007 | #15 |
gulhan
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım gonlune baskası girmemeliydi tanrıdan dileğim ben olmalıydım