Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama |
11-10-2007 | #1 |
suskun
|
Bak Böyle Yaparsan Gitmem AmaArkadaşlar aslında bu çok bilinen bir öykü ama ben tekrar hatırlatmak istedim çünkü çok güzel:)) Bir zaman gelmis ve kaplumbagalar ulkesinde su tukenmis napcez ne etcez diye dusunurken aralarinda en yasli, en bilgin olani (sirin baba gibi) demis ki: 'Su dagi goruyor musunuz o dagin arkasinda buyuk bir gol var' Ee, koca dagi hepsi birden asamazlar Aralarinda cok yasli olanlarda var Bunun uzerine oraya gidip su getrmeleri icin en genc 2 kaplumbaga secilmis Genc kaplumbagalar 25 yil sonra gole ulasmislar (ohaa demeyin Anca cikmislar dagi Hem nasil olsa uzun yllar yasiyolar) Ve o anda farketmisler Suyu alip goturmek icin yanlarina kap almayi unutmuslar kaplumbagalardan biri; -ee nabicas simdii?? Birimizin gidip kap almasi lazim Digerimiz de burada beklesin ki kimse gelip icmesin sudan!! En iyisi sen git! -Olmazz Ben gidicem sen ya suyu icersen? O zaman koy susuz kalir ve hepimiz oluruz susuzluktan! -Yok valla bak yemin ederim agzimi surmiiyce m sen git al gel kabi beklicem Soz veriyorum Bunun uzerine diger kaplumbaga yola cikmis Orada kalan da beklemeye baslamis Aradan 30 yil gecmis 50 yil 60 yil Sonunda bekleyen kaplumbaga bu boyle olmayacak demis Galiba gelmeyecek bu Koydekiler de oldu herhalde susuzluktan En iyisi ben biraz su iceyim de bari ben hayatta kalayim Kaplumbagalarin soyu devam etsin Tam egmis kafasini gole dogru bir yudum alacakken calilarin arkasindan bir ses duyulmus: - Bak boyle yaparsan gitmem amaaa!!!!!!!!!!
11-10-2007 | #2 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama~~ Kamiller :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 ~~ |
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama |
11-10-2007 | #3 |
m_r_b
|
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:
11-11-2007 | #4 |
puslu
|
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem AmaÇokta şakacı kaplumbağa eline sağlık suskun teşekkürler:) |
11-11-2007 | #5 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama:sm_biggrin: harika bişey yaa teşekkürler suskun
11-11-2007 | #6 |
bukettt
|
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amapuhahah biliodum ama başka bi versiyonunu teşekürler suskun |
11-11-2007 | #7 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amayaf süper paylaşım için tşkler suskun |
11-14-2007 | #8 |
suskun
|
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem AmaBen yeşekkür ederim arkadaşlar vaktinizi ayırıp okuduğunuz için:) |
11-14-2007 | #9 |
JOKER
|
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amabombaydı yaa :) süper bişii kırıldım gülmekten emeğine sağlık
11-14-2007 | #10 |
suskun
|
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amabeğendiğinize sevindimBu arada forumsinsiye hoşgeldiniz! |
|