Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sir

Sir

Eski 11-14-2007   #1
gülgüzeli

Sir

Şimdi içimdeki benle savaşıyorumKavga ediyorum kendimle

Ben seni savunuyorum içimdeki bense beni'Aldattı seni işte,nasıl affettin?' diyor banaSusuyorumO günler geliyor aklıma ve 'Kandırdı sadece'diyorumAldatma sözünü yakıştıramıyorum sanaBir anlık yanılgıydı,kalbi kırıktı,ne yapacağını bilmiyordu ve yanlış olduğunu bilmeden gitti diyorumKızıyor bana içimdeki ben'Avutma kendini,yargıla yüreğini!Seviyor mu ki şu an seni?'diyorSeviyorsun değil mi?Bu soruyu hergün soruyorum kendime Evet cevabını alıyorumYoksa gerçekten avutuyor muyum kendimi?

Yoruldum ben içimdeki savaştanHergün kavga ediyorum ama bir sonuç yok bu savaştaYüreğim yorgun,yargısız infazlarda,seni bekliyor yarınlardaAçık yüreğimin tüm kapıları,yollarda seni bekliyorİçimdeki ben 'Boşuna bekleme gelmeyecek' diyorBense bir umut 'Bekleyeceğim ve gelecek' diyorumGELECEKSİN DEĞİL Mİ?

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com