Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doyamadim, sevmelere

Seni Sevmelere Doyamadim

Eski 11-13-2007   #1
gülgüzeli

Seni Sevmelere Doyamadim

Susuyorum; kelepcede kaldi dilim
gözlerin cözer lal olmus kal deyislerimi
sebebin olurum, vakit varken git
basina gözüne canim verdigim,
karalari baglayayim hele bir vakit

Öldürecektim seni bende ;kendimde o gücü bulabilseydim eğer
Sindiremeyecektim senden kalanları benden uzak mezarlara koymaya!!Diyar diyar dolaşıp yine içime gömecektim seni en sonunda
”Ben demiştim” diyenlere, üzüntümü belli etmemek için kuşandığım, mekanik tebessümlerimin ardındaki yaşlarla sulayacaktım taze mezar toprağına ektiğim çiçekleri
Ama ben seni içimde öldürmeye kıyamadım

Başarabilseydim incitecektim seni,incinmişliğimin verdiği cahil cesaretle
Ne var ne yok sayıp dökecektim karşına geçip
Kendimi hayrete düşürürcesine birer tokat gibi vuracaktım hiç kullanmadığım o ağır lafları
Kıracaktım seni bin bir parçaya ayırana kadar
Duvardan duvara fırlatacaktım sevgi diye önüme sunduğun hastalıklı duygularını
Ama ben seni incitmeye de kıyamadım

Elimden gelseydi unutacaktım seni
Gözlerimden silecektim hayalini ve dilimden adını
Duman duman atacaktım seni bu şehirdeki tüm bacalardan;ama soluduğum havaya karışıp yine dolacaktın ciğerlerime
Onlarca damla döküp göz pınarlarımdan akıtacaktım seni sevgimin atığı diye;ama ıslaklığın kalacaktı elmacık kemiklerimde
Bu kez de tenimin tuzuna karışacaktın“Sözümü tutacağım ,adını anmayacağım”nağmelerini dinleyip neyi unutacağımı unutacaktım seni unutayım derken
Zaten ben seni unutmaya da kıyamadım

Ne kadar çabuk geldi ayrılıkOysa daha yeni başlamıştık birbirimize ayak uydurmaya,daha doğrusu ayak uyduramamayaNedensizliklerin iç çekişlerini dinlerken vedalar bozdu suskunluğumuzuBana mıydı kızgınlığın yoksa kendine mi anlamadımKaçar gibi veda ettin
Oysa ben seni sevmelere doyamadım!!!
Öldürecektim seni
incitecektim seni
unutacaktım seni ama lanet olsun!!!

kı-ya-ma-dım

Oysa ben seni sevmelere doyamadım!!!

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com