Cevap : Dünyadan Ordular |
10-27-2007 | #2 |
Ergenekon
|
Cevap : Dünyadan Ordularinsan rusya ile savaşmak da istemez, çinliler de aynı anda tepinip amerikada büyük bir deprem oluşturmanın provasını yapıyorlar sanki, teşekkürler |
11-02-2007 | #3 |
önder uçar
|
Cevap : Dünyadan Ordularrus ordusuna komutan olmak isterdim |
11-02-2007 | #4 |
ERen
|
Cevap : Dünyadan Ordulariran ordusunun yürüdüğü yerde amerika bayrağı var farkettiniz mi?? :)) |
11-02-2007 | #6 |
puslu
|
Cevap : Dünyadan Ordularzor sorular sormayın Arkadaşlar hepsinin vardır bir sebebi:Green_Colorz_PDT_01 |
11-02-2007 | #7 |
fatih_k
|
Cevap : Dünyadan Ordulargüzel paylaşım eline sağlık _ |
11-10-2007 | #8 |
efobedo
|
Cevap : Dünyadan Ordularevet yaa ABD bayrağının orda ne işi var:sm_mad::sm_mad:
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
11-11-2007 | #9 |
mate
|
Cevap : Dünyadan OrdularHa ha haa ablacım sana kolay bir soru sorayım :Green_Colorz_PDT_01 rus ordusunu çeken kameramanın orduya bakış açısı nedir acaba :Green_Colorz_PDT_37 :Green_Colorz_PDT_01 |
11-11-2007 | #10 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Dünyadan Ordular~~ Anaammmmm bir ordu hatun :peace: benimle çarpışmaları için dua etmeye başlıyorum ~~ :elvis: :fighting0023: |
11-11-2007 | #11 | |
puslu
|
Cevap : Dünyadan OrdularAlıntı:
Walla matecim bence çok açık ama cevaplayayım bayanların yarısı açık ayakkabı yarısı kapalı ayakkabı giymiş bence fotoğrafçı bu durumu askeri üstlerine bildirip postal vermelerini rica etmek için kesin delil oluşturuyor:Green_Colorz_PDT_07 |
|
11-11-2007 | #12 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Dünyadan Ordularwow ordaya bak paylaşım için tşkler |
|