:))))))Süper Bir Fıkra |
09-28-2007 | #1 |
angelesdream
|
:))))))Süper Bir FıkraRoger agir sartlar altinda çalisan bir isçidir Bos zamanlarinda hep bowling ve voleybol oynamaktadir Karisi bu duruma üzülür ve bir hafta sonu onu striptiz kulübüne ***ürmeye karar verir O aksam beraberce kulübe giderler Kapidaki bodyguard : - Hey Roger Seni görmek ne guzel, der Karisi : - Daha önce buraya gelmis miydin? - Hayir o adami bowlingten taniyorum Içeri girerler ve bir masaya otururlar Garson gelir : - Iyi aksamlar Roger Herzamanki gibi cin tonik di mi? Karisi : - Bana bak sen buraya daha önce geldin degil mi? - Ne alakasi var? Voleyboldan tanirim onu bir iki tek içmisligimiz var Ordan yani Karisi pek tatmin olmamistir, derken stiriptizci hatunlardan biri masaya gelir ve : - Selam Roger, yine özel masa sovundan mi istersin? Karisi hisimla yerinden kalkar ve kulübü terk eder, bir taksiye biner, taksi kalkmadan Roger da biner Kadin korkunç sinirlidir Soför : - Bu geceki cok suratsizmis Roger |
Cevap : :))))))Süper Bir Fıkra |
10-27-2007 | #3 |
m_r_b
|
Cevap : :))))))Süper Bir Fıkra:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:süper ya çok hoş teşekkürler
10-27-2007 | #4 |
ogzhn
|
Cevap : :))))))Süper Bir Fıkra:sm_smile::sm_smile::sm_smile::sm_smile:cok beyendım emeyıne saglık kardes |
|