![]() |
İnternet Aşıklarına (Böyle Bir Aşk Varmı Acaba ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() İnternet Aşıklarına (Böyle Bir Aşk Varmı Acaba )Yıllardır İnternet ile uğraşmama rağmen ilk kez evimde chat (sohbet) yapmak için kanala girdim ![]() ![]() ![]() İnternetten çıkmaya karar veriyorum ama birden biri benim ona cevap vermemi sağlıyordu ![]() ![]() ![]() Daha yeni tanıştığım bu kişi bana ev adresini okulunu ve hatta cep telefonunun numarasını bile vermekte bir an tereddüt etmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ilerleyen güven ve dostluğumuz ardından ben yine bir chat gecesinde, “Daha fazla beklemenin bir anlamı yok artık tanışalım”dememin üzerine buluşma günümüz kararlaştırıldı ![]() Buluşma yeri sinemanın önüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Merhaba” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğimiz ilk film ortama pek uygun değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci buluşmamız için 10 gün daha beklemeliydik çünkü İstanbul’ a gitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Onu takip eden zamanlarda sevgimiz katlanarak devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() daha önce okumustum vardır yaa neen olmasın dünya bu artk hiçbişiye sasırmıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() bu tür şeylere çok şahit oldum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gulhan
|
![]() vay benim de buna benzer biri var umarım oda böyle ıyı bırı çıkar ama güve:black_heart: nmıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
antix
|
![]() insanlar sanal alemi kötü amaçla kullanmaış olsalar ekranın diğer tarafında olanında insan olduğunu düşünebilrseler ve buna göre hareket edebilseler aslında internet harika birşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tek tavsiyen insanlara insan gibi davranmayı bilmek ve gerçeğiniz dışındakileri sanal diye insanlara aktarmamanızdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Yorumlarınız için sağolun antix sana ayrıca teşekkür ederim bu güzel yorumun için |
![]() |
![]() |
|