![]() |
Sadece Seni Seviyorum Demek Yeter mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Sadece Seni Seviyorum Demek Yeter mi?çiçeğin su'ya aşkı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar ![]() ilk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için ![]() gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, su'ya aşık olmuştur ![]() ilk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, "sırf senin hatırın için ey su" diye ![]() ![]() ![]() öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı birşeyler hissetmeye başlamıştır ![]() ![]() günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba "su beni seviyor mu?" diye düşünmeye başlar ![]() çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle ![]() ![]() ![]() ![]() çiçek, suya "seni seviyorum" der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya "seni seviyorum ![]() ![]() su da ona "söyledim ya ben de seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ki; "seni ben, gerçekten seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece "seni seviyorum" demek yetmemektedir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
antix
|
![]() Seni seviyorumu destekleyen davranış duruş yapmadıktan sonra, gereğini yerine getirmedikten sonra yani altını üstünü sağını solunu doldurmadıktan sonra neye yarar kuru belkide duygudan yoksun 2 kelime ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bukettt
|
![]() yorumlarınız için teşekkürler eet sözler yeteri kadar inandırıcı olmaz bunu çesitli yollarla desteklemek gerekir |
![]() |
![]() |
|