![]() |
Lider Böyle Karşılanır |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Lider Böyle KarşılanırLider dediğin zırt-pırt gezer, yerinde durmaz ![]() ![]() Bu yüzden lider karşılama ve lider uğurlama memleketimizde çok mühim bir hadisedir ![]() ![]() ![]() Karşılamada birinci şart kalabalık ![]() ![]() Orta halli bir şarkıcı bulun ve bedava konser var deyip milleti kandırın, vatandaşı da belediye otobüsleri ile bedava taşıyın konser yerine, tam lider göründü " hadi kızım bu kadar şarkı yeter" deyip şarkıcıyı postalayın ![]() ![]() Bu an çok önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer önemli bir husus izdiham var havası yaratmaktır ![]() ![]() ![]() Lider kürsüye giderken, o gün eğitim öğretiminden ettiğiniz ve tek sıra yol boyuna dizdiğiniz ellerinde Türk Bayrağı ile koca gün ayakta beklettiğiniz minik öğrenciler " lider amca seni çok seviyoruz" diye tempo tutmalı ![]() ![]() Lideri dinlerken başınızı ille "çok doğru bayıldım" anlamında sık sık sallayın, yanınızdakini dürtüp " ne de güzel kelam ediyor" anlamında mimikler yapmayı ve ikide bir alkışlayıp" Türkiye seninle gurur duyuyor" tekerlemesini ihmal etmeyin ![]() Lider giderken eli sıkılma şansına erişirseniz, tüm ailesini trafik kazasında kaybetmiş birinin mahzunluğu ile " ne olur gitme, doyamadık sana" pozu ile gözyaşları ile uğurlayın ![]() ![]() İyi lider karşılamalar size ![]() ![]() Ergenekon, 23 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Belki ikbal kapıları sana da açılır ![]() İyi lider karşılamalar size ![]() hiçmi iş kalmadı memlekette yapılacak, bu rezalete bir son verin artık ![]() Çok doğru gerçekten katılıyorum eline sağlık Ergenekon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Gerçekten güzel bir yazı!tebrik ederim sevgili ergenekon!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() bende çok begendim aynen anlattıgın gibi oluyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Tek kelimeyle harika bir yazı sevgili Ergenekon, teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım için tekrar teşekkürler Ergenekon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mate
|
![]() Güzeldi çok güzeldi bu kadar iyi anlat desen anlatamazdım herhalde ![]() ![]() Teşekkürler ergenekon ;) |
![]() |
![]() |
|