Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dün, eski, gece, gittim, sevgilime

Dün Gece Eski Sevgilime Gittim

Eski 09-22-2007   #1
Ergenekon

Dün Gece Eski Sevgilime Gittim

Dün gece eski sevgilime gittim, gözlerim ıslak
Bir anlık, bir gecenin karanlığı kadar kısa zaman
Dünyalar benim ola ola, hayaller kura kura, hovardalar gibi arsız, ama ürkek
Üzerinde solmuş yeşil elbiseleri vardı
Fısıldadım:
"Ben sana áşıktım Beni hatırladın mı?''
‘‘Bilmem''
‘‘Hani ben,üç çekimlik sigara, tek yudum çayı çıkınlayıp şarkılara,dürüm dürüm dürüp arzularımı sarıp sırtıma, seni bırakıp gitmiştim ya yıllar önce"
Donuk gözlerle baktı Ellerini göz altlarındaki kırışıklıkları gizlemek ister gibi yanağında gezdirdi:
‘‘Beni seven çok oldu Koşup bana gelirlerdi O zamanlar çok güzeldim Hiçbir gecenin karanlığı benim güzelliğimi örtemezdi Şair sevgililerim benim için şiirler yazarlardı, benim için şarkılar bile yaptılar Sonra hovardalar geldi, önce kullandılar,sonra ona buna sattılar beni''
Bir zamanlar bembeyaz olan bacaklarını gösterdi:
‘‘Bak, bıçak yaraları''
‘‘Niçin?''
‘‘Yağmalandım, soyuldum, benliğimi ve kişiliğimi çaldırdım Her sabah uyandığımda kendime baktım Baktım biraz daha çalmışlar beni''
Soluk yeşil elbisesini sıyırıp omzunu açtı:
‘‘Diş izleri kaldı, her gelen birşeyler kopardı benden''
Ağladı
Onu avutmak için yanaklarını sildim

Geçen gece bir eski sevgiliyi seyrettim Tophane'ye çıkarak Yeşil'i, Emir Sultan'ı, Muradiye'yi, Setbaşı'nı, Uludağ'ı Yüreğimde kıyametler koptu
Başımı omuzlarına koyup, uyumak istedim; yorgun-fersiz gözlerle bakıp, daldım gittim
‘‘Sen misin?" Dedim "Sen misin benim eski sevdalım?"
‘‘Benim ben" Dedi "Ben Bursa"
İliklerime kadar üşüdüm

Ergenekon-20Eylül 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-22-2007   #2
black_R-O-S-E

teşekkürler çok etkileyici

Eski 09-22-2007   #3
angelesdream

ben şimdi ne diyeyim ki? zaten birşey desemde bu muhteşem anlatımın önüne geçemeyeceğim belli birşey

çok,gerçekten çok beğendim sevgili ergenekon
güzel yazı ve şiirlerini bizlerler paylaştığın için çok teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-22-2007   #4
puslu

İnsanın doğup büyüdüğü yerleri bir kadını severcesine büyük bir aşkla sevmesi çok güzel
ama ne yazıkkı bu yozlaşma her yerde mevcut gönül isterki o çirkin binalar yerine yeşil olsa o güzellikleri ilelebet yaşatabilsek çok güzel bir yazı eline sağlık Ergenekon

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-23-2007   #5
bukettt

memleket sevdiğin kadın çok güsel bütünleştirilmiş yüreğine sağlıkeski sevgili onu unutsanda anılar insanı hüzünlendiriyortıpkı beni hüzenlendirdiği gibi:sm_sigh:
teşekkürler abicim harika devamını bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-23-2007   #6
mate

Nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum ama keşke daha önce okusaydım diyebileceğim kadar güzel bir yazı

Aynı hisleri izmire 6 yıl sonra döndüğümde hissettim
Mükemmel bir anlatım teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-23-2007   #7
rock_alltime

kusursuz bir şiir

tşkler ergenekon:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-23-2007   #8
RaHaTSiZ

~~ Bursaya çocukluğumdan beri gidip gelirim çok sevdiğim bir şehir Mükemmel anlatmışsın Ergenekon yüreğine sağlık ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com